Det å prøve noe nytt!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hey partypeople. Nå er jeg solbrent, nesa flasser og 88 % av huden min brenner, haha. Er det ikke sånn det skal være? Jeg bommer alltid litt på det med solkrem, til tross for at jeg selv syntes at jeg er ganske så flink. I dag prøvde jeg sånn som dere ser på bildet her. Jeg aner ikke hva det heter, eller om man kan kalle det surfebrett når du er så håpløs som meg, men det var hvert fall sinnsykt moro! Det var gøy å prøve noe nytt, og ikke minst teste ferdighetene litt. Sånt ser så enkelt ut på film, men det var det sannelig ikke! 

Utover det har jeg ikke noe spennende å meddele. Uten om litt surfebrettleik har ligget rett ut i hele dag, løftet på rumpa, flyttet solsenga etter sola og tissa litt i havet. Helt prima med andre ord. Jeg har ikke engang skrollet ordentlig nedover Instagram, og det er jo helt sykt til å være meg. Jeg føler at jeg lever litt i min egen boble og det er så deilig å ikke bry seg om hva alle andre gjør hele tiden. Grundis er den eneste jeg har snakka ordentlig med, selvom det ikke ser sånn under her. Jeg spurte han forresten om hvilket bilde han syntes jeg burde velge. Jeg må påpeke at det er første gang, og at han gjør det motsatt stadig vekk. 

 


 

Syntes spørsmålet var veldig festlig, for jeg vil jo selvfølgelig kun vise meg frem ved å poste sånne bilder. Så nå har dere sett hvor digg jeg kan være, hvor fint jeg har det og hvor flink jeg er til å pose tilfeldig. Jeg håper dere også er litt digge idag.

 

// Marty

 

1 kommentar

1 thought on “Det å prøve noe nytt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *