Hele kroppen verker av lengsel

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Denne oransje vesken kjøpte jeg på supersalg hos Accessories (som jeg ikke klarer å uttale og måtte google hvordan ble skrevet) og jeg digger den! 

Sand mellom tærne, saltvann i håret, fregner på nesa, et smil om munnen og et hakk roligere hode. Første dag nede på Mallorca og kroppen er glad, hodet er fornøyd og jeg har spist to is. Sjukt digg. Disse dagene med ferie har vært så etterlengtet at hele kroppen fortsatt verker av lengsel. Det er fantastisk med sommer, og i hele dag har jeg trivdes i mitt eget selskap. Jeg har ikke brydd meg om hva de andre har drevet med, jeg har hatt totalkollaps på solsengen, hørt på forskjellige podkaster og bare tittet på mennesker. Jeg har så vidt åpnet sosiale medier utenom litt blogg og et instagrambilde, og jeg aner ikke hva de hjemme driver med. Jeg håper hver dag blir som idag, og at jeg klarer å gi litt faen. 

Nå ligger jeg nydusjet i sengen og skal snart ut for å spise litt middag. Jeg tror jeg kommer til å køye tidlig idag, det kjennes hvert fall sånn på kroppen. 

xx

// Marty
 

2 kommentarer

2 thoughts on “Hele kroppen verker av lengsel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *