Okei, la oss snakke litt koffert, hehehee. Neida. Joda. Jeg er så heldig at jeg reiser nedover til Mallorca i morgen og jeg har akkurat pakket ferdig kofferten. For en gangs skyld har jeg klart å tenke litt langt, vært litt smart og ikke tatt med meg haugevis av ting jeg aldri kommer til å bruke. Jeg har en gigantisk koffert som jeg alltid reiser med, og den er langt i fra full. Jeg kan love at jeg fikk poeng fra mamma hvert fall, for hun har alltid syntes at min pakking er håpløs. Så nå er den litt mindre håpløs, men jeg har fortsatt med meg det nødvendige for en dag på stranden, grilling, shopping, en tur ut og en muligens spontan tur ut for å danse! 

♥ Jeg pleier vanligvis å ha med meg HAUGEVIS av bikinier, og jeg ender alltid opp med å få én favoritt. Det kommer som regel av at jeg ikke vil få forskjellige skiller, haha. 

♥ Det jeg har med meg mest av er omslagskjoler og kjoler jeg enkelt kan slenge over. Det som er så fint med disse er at de er like fine på stranden som en middag ute! Jeg har derfor også med meg et av favorittbeltene mine, for det kan fort gjøre kjolene litt mer pyntet. 

♥ GODE sko. Seks par høye heler er for min del bare tull (jeg hadde med det i fjor). I år har jeg med favorittparet mitt, i tilfelle vi finner på noe spesielt. Utover det har jeg med meg slippers til stranden, joggesko til å trene med, et par flate fine sko og birckenstocks. Når jeg skrev dette hørte jeg selv at det var ganske mye, men; Det er en forbedring, hehe.

♥ Solkrem!!! Jeg har blitt ordentlig solbrent en gang tidligere, og det skal aldri skje igjen. Jeg er typen til å tenke at jeg ikke blir brun med solkrem, men det er bare tull og tøys. 

♥ Skjørt og t-skjorter. Det er behagelig, søt, klassisk og slår verken feil på stranden eller på shopping. 

♥ Treningstøy er for min del alltid med uansett hvor jeg reiser. På ferie har jeg både tid og energi til å trene! 

♥ Enkel sminke. Jeg sminker meg nesten aldri på ferie. Men jeg kan like et fint pudder, noe til brynene og noe fint til leppene. 

♥ Aftersun…….. 

Nå skal jeg slenge meg ned i sofaen, se en film og glede meg til avreise i morgen! Jeg må forresten takke for alle de fine kommentarene og meldingene til innlegget jeg skrev før i dag. Jeg håper dagen deres har vært finfinfin. 

 

xxx

// Marty

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *