1 måned igjen

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg har akkurat kommet hjem og lagt meg i sengen. Bena og kroppen verker, men på en god måte. Jeg er glad og fornøyd. I dag føler jeg også på det at det er mye jeg burde gjort her hjemme, men jeg er så giddelaus og føler at det ikke er noe poeng. Jeg føler ikke at det er noe poeng å rydde i klesskapet, sortere i skaper og fikse og ordne. Det verste er at det egentlig har vært sånn siden jul. Jeg har ikke vært giddelaus siden jul, men jeg har liksom ikke følt et behov for å tilføre leiligheten noe som helst. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg ikke følt et behov for å være her i det hele tatt. Det høres brutalt ut, men med en gang jeg visste at vi skulle flytte mistet jeg liksom all kjærlighet til her vi bor nå. Ikke menneskene og stedet, men leiligheten, veggene, lydene og luktene. 

Det er nesten så jeg ikke gidder å lage middag her en gang, uff. Jeg tror jeg må holde ut litt til. Vi flytter ut om en måned, og jeg vet at dagene kommer til å fly av gårde. Vi har allerede ryddet i hele C sitt klesskap og gitt bort haugevis av klær, men det føles som om jeg bare vil utsette mitt lengst mulig. Det er vel kanskje ikke så unormalt? Hehehe, håper ikke det hvert fall. 
Moren til C skal på Ikea og kommer derfor forbi oss idag, så vi blir rett og slett med for å spise på Ikea. Jeg tror faktisk det hadde blitt tomatsuppe hvis ikke vi hadde dratt dit idag. Ahhhh, elsker tomatsuppe. 


 

Forresten! 

På lørdag skal jeg i en paneldebatt med en haug av kule mennesker. Det handler om sosiale medier og selvbilde, så jeg tror det blir kanon bra. Det er på Eldorado Bokhandel og begynner 15.00. Du kan jo sjekke ut arrangementet HER. Jeg er selvfølgelig like spent som alltid, så vil egentlig at færrest mulig skal komme… MEN, du er selvfølgelig hjertelig velkommen!

 

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *