Takk for alt, mai

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Enda en måned av 2017 er over. Mai har vært fin. Faktisk en av de beste månedene på lenge. Mai har tilbydd kjærlighet, varme, erfaringer og glede. Jeg sitter igjen og er oppriktig fornøyd, og det er deilig. Jeg er stolt over hvor bra jeg har fikset alt denne måneden. Jeg har tatt noen oppgjør med meg selv, mine egne tanker og prøvd å nyte mer. Leve litt mer. Jeg har faktisk arrangert og invitert folk flere ganger og vært ute og danset to ganger – Noe som er litt stort til å være meg. 

Magefølelsen er god, selvfølelsen er bedre og Martine har det fint. 

Mai’s beste måltid: Hmmm… Jeg har spist enormt mye god mat denne måneden. Grillsesongen er fullt i gang for min del, noe som gjør at jeg har spist store mengder grillmat. Hehe.

Mai’s oppgjør: Jeg har løsrevet meg fra noe som har plaget meg lenge. Jeg har tatt avstand fra en situasjon som har irritert meg og påvirket meg i flere år og nå som jeg har fått det litt på avstand føles det litt bedre. Jeg har bestemt meg for at jeg skal slutte å ta vare på mennesker som ikke er interesserte i meg og som ikke tilfører meg noe godt. Det høres kanskje egoistisk ut. Men for min del var det flere tårer og søvnløse netter enn hyggelige stunder. Og sånn skal det ikke være. 

Mai’s beste kveld: C og jeg inviterte noen venner hit for ett par uker siden. Den kvelden var helt fantastisk faktisk. Det var en av kveldene jeg danset, hehehe.


 

Mai’s beste klem: Det var veldig godt å se bestemor igjen, så denne klemmen går nok til bestemor.

Mai’s rutiner: Hehehehe. Rutinene er ikke til å skryte av om dagen. Jeg tror det henger litt sammen med at det har kommet litt varmere og deiligere dager. Jeg legger meg senere, surrer mer og tar ting litt mindre høytidelig. På en måte er det kanskje bare fint da?

Mai’s kjipeste dag: Det var en mandag her som ikke var blå, men lilla. Nesten sort, haha. Ikke spør meg om hvorfor, det er vel bare sånn av og til kanskje? Totalt unødvendig hvert fall, hehe. 

Mai’s beste latterkrampe: Når Grunde tok Magic Myhrer dansen sin på Paradise. Da trodde jeg at jeg skulle dø. 

Mai’s beste blogginnlegg: Det vet jeg egentlig ikke. HMM… Jeg føler at bloggen har blitt prioritert og oppdatert slik jeg ønsker gjennom hele mai. Jeg er så takknemlig for alle som leser!!! 

 

Takk for alt, mai. Du har vært fin.

// Marty

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *