Vendela & Petter

Kjære Vendela og Petter. Endelig. Endelig bekreftet dere det de fleste har gått og ventet på. Ja, selv trollene i kommentarfeltene har ventet på dette. De måtte faktisk stå opp tidligere for å starte trollinga si ekstra tidlig idag. Dere overrasket vel de færreste, selv om jeg aldri kunne forestilt meg dere to sammen før dere sammen skapte det eventyret Farmen Kjendis ble. Men, det er jo det som er så fantastisk med kjærligheten! Det spekuleres allerede i hvem som blir nye Vendela og Petter i årets sesong av Farmen Kjendis, men det tror jeg ikke blir å finne. 

For en stund siden gikk Märtha Louise og Ari Behn fra hverandre. Det ble definert som et stort sjokk i media. Det er rart hvordan disse nyhetene blir så viktige for oss, for selvom det alltid er en som kommenterer at barn sulter i Afrika når disse nyhetene dukker opp, så elsker vi å leve oss inn i andres forelskelse, for ikke å snakke om nederlag. Jeg tror en stor del av Norges befolkning faktisk er litt forelsket i dere. Jeg skal innrømme at jeg faktisk er det. Jeg undrer egentlig litt på hvorfor. Men det er noe ekte rundt dere to, noe spennende. Kanskje hele greia er at jeg egentlig føler at jeg fikk være en del av forelskelsen deres? At jeg var til stede når du Petter bant deg på armen, når Vendela gråt til kuene og når dere lo sammen? 

Akkurat nå er dere Norges nye superpar. Dere skal gjennom solskinnsdager, nedturer, søvnløse netter, oppvask og støvsuging. Dere skal leve og skape fremtid, og alle kommer til å ha en mening. Dere skal vurderes opp og ned, og jeg heier på dere. Hvis det en dag skulle bli for mange diskusjoner om middagslaging og om hvem som skal henge opp klær, så tror jeg mange av oss kommer til å få en liten kjærlighetssorg.
Tusen takk for at dere rører hele Norge med deres kjærlighet. Plis, husk å ta oss med på både house tour, sydenferie og et eventuelt frieri.  

Tenk at det var fackings Vendela Kirsebom som måtte til for å frelse Petter Pilgaard. Hmm… Hvem ville egentlig latt den muligheten gå fra seg? 

Ikke jeg hvert fall.

 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

 

 

// Marty 

Siste innlegg