Helloo! Snakk om total kollaps. Etter at jeg kom hjem i stad la jeg meg i sengen, og ble liggende i en og en halv time uten å gjøre noe som helst. Du lurer sikkert på om jeg ikke har noe bedre å gjøre, men da kan jeg fortelle at jeg har VELDIG mye bedre å gjøre. Men, sånn blir det nå av og til. 
Akkurat nå sitter jeg og spiser riskaker, og drikker pepsi max. Jeg burde lagd middag snart, men vurderer oppriktig å bestille et eller annet idag. Egentlig har jeg lyst til å lage en stor brownie og spise det til middag, men (u)heldigvis så bor jeg med han jeg gjør, og han er på sin tredje treningsøkt i dag. Så jeg får vel ta til takke med pepsi max og riskaker. Kanskjekanskjekanskje jeg får smisket meg til take away idag… 

Vel, jeg kan hvert fall si at leiligheten burde vært vasket, at grillen burde vært satt i boden, at gresset burde vært klipt og at alt mulig burde vært gjort. MEN, jeg tror faktisk at jeg skal sette meg og se på TV. Selvom jeg egentlig ikke helt vet hva man ser på TV når man setter seg ned som nå, haha. C har bestemt at gresset ikke skal klippes før vi flytter, prøvde meg på at leggene da ikke ville bli shavet før vi flytter. Men fikk til svar at de ikke ble det uansett og at det derfor ikke gjør noe. YESS. Sånn er nå ståa, hahaa. 

Xxx. 

// Marty

 

1 kommentar

1 thought on “Kollaps

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *