Det er motbydelig.

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er ikke mange dagene siden det smalt under Ariana Grande-konserten i Manchester. Verden var rystet, igjen. Vi er rystet. Personlig kan jeg faktisk ikke tro at det er sant. Jeg kan ikke fatte og begripe at noen kan spre så mye ondskap og hat. At noen ønsker å ta livet av helt uskyldige mennesker.

Jeg er medlem av en gruppe på Facebook som i utgangspunktet er helt uskyldig. I dag ble dette postet, og jeg visste faktisk ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg vet ikke om folk ikke klarer å fatte alvoret, om de syntes det er morsomt at barn blir sprengt i hjel eller om de på en eller annen syk måte forsøker å ufarliggjøre det ovenfor seg selv.


 

De fleste som har delt disse bildene er faktisk unge gutter, og jeg vil tørre å påstå at det er noen som virkelig må ta tak her. Jeg har faktisk sendt melding til de foreldrene jeg kunne finne. Jeg er spent på hva de vil svare, og om det faktisk finnes foreldre som som syntes det er helt i orden at barna deres harsellerer og latterliggjør terror. 

Jeg blir flau, jeg blir sint og jeg skjemmes. 

// Marty

5 kommentarer

5 thoughts on “Det er motbydelig.

  1. Sykt og motbydelig at noen kan poste slike ting om en så alvorlig hendelse, jeg blir helt paff. Synes det er flott at du gir beskjed til foreldrene, forhåpentligvis får de guttene seg en lang straff, om det så må være husarrest eller å bli fratatt PC-rettigheter.

  2. Humoren ? Hvem lager humor av barn og voksne som blir drept på en konsert ? Da er man ganske hjernedø spør du meg .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *