Kjøper jeg følgere?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️


 

70 000 kan bety så mangt. Verdien av 70 000 trenger nesten ikke å være noen ting. Men verdien av 70 000 mennesker er enorm, og jeg får gåsehud av å tenke på det. Jeg bikket akkurat så mange følgere på Instagram og det er så surrealistisk. Det øker hver eneste dag og jeg klarer faktisk ikke ta stilling til det. Jeg glemmer det selv faktisk. Jeg tenker ikke over hvor mange som faktisk kan se det jeg deler og poster, og jeg tror det skal fortsette sånn. Jeg tror jeg hadde blitt gal hvis jeg skulle tenke hva alle tenker og mener om meg. 

Instagrammen min er mitt kreative hjørne. Jeg er kritisk, men ønsker å bli enda mer kritisk. Satse enda litt til. Bruke den til å inspirere og dele, mene og synse. Bloggen er en plattform der jeg kan skrive og gjøre akkurat hva jeg vil, jeg behøver ikke den røde tråden som jeg føler at jeg behøver på Instagram. 

Det kommer stadig spørsmål om jeg kjøper følgere på Instagram. Anonymt, selvfølgelig. Jeg pleier ikke å svare, men jeg kan si så mye at for å være attraktiv på markedet og blant annonsører så kan man ikke det. De har full oversikt over statistikker og tall, og de ser til og med prosentandeler av hvor folk er fra, hvor mange som er norske og hvilken by folk bor i. Så nei, det gjør jeg ikke. Jeg har “null” oversikt over følgere annet enn at jeg må sende inn disse statistikkene fra tid til annen. 

Ved siden av bloggen hjelper jeg bedrifter med å utvikle sosiale medier-profiler, så jeg lever og ånder for dette – Både på godt og på vondt. 

For meg er det rått å ha bygd opp en så stor følgerskare, og jeg aner egentlig ikke hvordan. MEN! Jeg er evig takknemlig for alle som leser, deler og tar seg tid til å følge med på alt jeg finner på. 

 

Følg meg gjerne på Instagram HER

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *