BED ‘ SUN ‘ FOOD

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

 

God morgen rockebåls. Jeg stråler omtrent like mye som solen gjør ute. Jeg elsker sommeren så sjukt hardt, haha. Grønne sletter, fuglekvitter og solstråler er faktisk medisin. Akkurat nå jobber jeg, før jeg skal i bursdag til bestekompisen til C i kveld. Benedicte fra Top Model skal ha hagefest i dag, så jeg skulle gjerne vært der også – Men sånn blir det av og til. Jeg føler ofte at det kan gå mange uker uten noen sånne planer, også når det først skjer noe, så skjer alt på en gang. Haha. Det har kanskje noe med at folk våkner litt til live og plutselig vil finne på noe, og arrangere noe?

Vel, jeg har ramset opp noen ting jeg digger med sommeren:

♥ Det å våkne til sol. Jeg tar aldri ned persiennen på soverommet, fordi jeg føler at det er så mye enklere å våkne opp når solen vekker meg. 

♥ Det å dra frem sommerplaggene. Dette er noe av det beste! Det å finne frem skjørt, kjoler og sandaler er helt amazing. 

♥ Sene kvelder. Jeg føler at jeg nesten aldri blir trøtt når været er så fint som det er ute nå. Men det å sitte ute til langt på natt er noe av det hyggeligste med sommeren. 

♥ Grillmat. AAAH. Jeg kunne spist grillmat hver eneste dag. 

♥ Jordbær og is. Jordbær er et must. Det var en del år jeg ikke spist jordbær, rett og slett fordi jeg ikke var fristet i det hele tatt. Is spiser jo jeg året rundt, men det går ekstra mye på disse dagene. 

♥ Farge på kroppen. Det skal ikke så mye til før man føler seg litt freshere. For min del gjør det så mye både meg kropp og sinn. 

♥ Gleden. Jeg føler at alt og alle får en ny gnist og glede. Jeg føler at de fleste mennesker blir lettere, gladere og at man automatisk smiler mer, haha. Ikke vet jeg.

Jeg elsker disse dagene hvert fall. 

Jeg håper dere får en amazing dag.

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “BED ‘ SUN ‘ FOOD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *