Inneholder sponset samarbeid

God morgen i solen! Jeg elsker å våkne av at solen titter inn vinduet. Det er faktisk en av grunnene til at jeg ikke trekker noe foran vinduet når jeg skal legge meg. Det er søndag, jeg har fri og C kommer hjem fra Russland idag. Jeg gleder meg MASSE. Jeg har tenkt til å stå opp og komme meg ut snart, det finnes jo ikke noe bedre på dager som idag (nesten).
Jeg var innom @Neglhuset tidligere denne uken. Jeg har hatt vippeextensions lenge nå, og jeg har absolutt vært hos mange flinke. Jeg har allikevel byttet på og gå til flere, noe som har skadet vippene mine betraktelig. Jeg har siden jeg bommet totalt for ett års tid siden vært ekstra bevisst på at de jeg har brukt har vært flinke. Når jeg dro til Portugal i fjor på denne tiden for å spille inn Top Model måtte jeg ta av alt av vipper, og jeg kunne nesten ikke tro hvor skadet vippene mine var. Etter det har jeg alltid forsikret meg om at stedene jeg har brukt har vært bra. Dessverre finnes det ekstremt mye useriøst og rett og slett dårlig på markedet. Jeg har fått forsikring gang på gang, men har også bommet flere ganger hos disse stedene.
Jeg ønsker å finne meg et sted jeg kan bli hos langvarig, og et sted jeg vet hva jeg får. Jeg har derfor snakket en stund med @Neglhuset før jeg kom til dem og er nå super fornøyd. Jeg har sett bilder av arbeidet som er gjort og hørt med ett par jeg kjenner som også legger vipper om resultatet. 

Det er så viktig med et godt resultat, og ikke bare utseendemessig. Mange tenker at de vil ha det billigst mulig, og jeg har selv gått i fellen tidligere. Men når det kommer til øynene våre er det faktisk kvalitet over pris ladies. Det er faktisk øynene det er snakk om! Jeg vet at mange legger vipper i disse dager, så sjekk at stedet dere gjør det er et bra sted og at arbeidet som gjøres er bra. Bor du i Oslo anbefaler jeg å kontakte Neglhuset. 

Du finner de på Facebook HER og Instagram HER

Jeg håper dere får en finfin dag!

 

// Marty

1 kommentar

1 thought on “SUNdayzzzz

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *