Paradise-tabbe & surr

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️


Throwback til en fredagskveld jeg var sosial 
 

Hey guys. Håper dere har det finfint! Dagen min har vært super, og ikke minst nødvendig. Jeg er litt dårlig til å puste i hverdagen og er ekspert på å overbooke meg. Jeg syntes det er helt sprøtt at det snart er mai. Jeg syntes at disse månedene siden jul har flydd av gårde! Det er så mye jeg føler at jeg ikke har rukket, samtidig som jeg føler at jeg vokser for hver eneste dag og at jeg har lært mye disse siste månedene. 

Jeg ser nesten aldri på TV hvis ikke jeg har fri, og spesielt ikke hvis C ikke er hjemme sånn som nå. Da sitter jeg mye heller og jobber, enn å sette meg i sofaen. Derfor hadde jeg opparbeidet meg haugevis av episoder med både det ene og det andre. Jeg har faktisk hatt en realt Paradise-maraton idag, haha! Det er så underholdende at jeg ler meg i hjel. Det er rett og slett sinnsykt komisk. Så sinnsykt dårlig, bra og lættis på en gang! Jeg føler at jeg på en måte vet alt som skjer, for alt blir jo postet på sosiale medier og det er umulig å ikke få med seg. Men, jeg skal innrømme at jeg har vært litt spent på hvor ille denne såkalte “sminketabben” til Paradise-Isabelle faktisk var. Jeg ble nesten skuffet jeg, haha! Var det ikke verre enn som så? Jeg kjenner at jeg nesten syntes det er mer håpløst at vi henger oss opp i sånt. Det sier litt om hvor opphengt vi er av utseende, og hvor mye vi ELSKER at andre bommer eller gjør feil. Jeg syntes uansett at det var mer bekymringsverdig med de holdningene hun hadde til Oslo Øst og Vest. Litt dårlige holdinger der i gården kanskje, eller kanskje hun bare var uheldig. Uansett, la da dama sminke seg slik hun vil. 

Uff, ikke vet jeg. Jeg savner Grundis der inne hvert fall. 

Nå sitter jeg og ser på en håpløst streaming fra en russisk-kanal og forsøker å få med meg kampen til C. Det går jo to landskamper nå, og jeg har på begge. Herregud, tror jeg er dårlig påvirket, og at jeg holder på å bli gal. Nå skal jeg spise pizza og se Senkveld når det begynner, for første gang på lenge!

Xoxo

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *