FOR EN DAG. Altså, dagen i dag har gått i ett. Jeg kan nesten ikke huske hva jeg gjorde først idag! Akkurat nå sitter jeg og spiser med Ragnhild på Olivia i Hegdehaugsveien. Begge to var nødt til å hive innpå med noe mat før vi skal ut med Day-jentene. Ironisk etter gårsdagens innlegg kanskje? Jeg skal bare være med de første timene, for jeg kjenner at det lureste er at jeg lytter litt til kroppen idag. Jeg elsker hektiske dager, samtidig så detter jeg helt ut av rutiner og glemmer alt av fornuft. I morgen har jeg hjemmekontor, og jeg gleder meg MASSE til å bare subbe i joggisen og gå tur ute. Har en del jobb som selvfølgelig må gjøres, men allikevel. 

Jeg var innom @Presskontaktarne tidligere idag for å se på AW17, og jeg kan love at det kommer masse fint til høsten. Jeg gleder meg allerede! 
Jeg har også rukket å trene med storebror mellom to møter i stad, for å så dra til han og dusje. Når jeg skulle dra fikk jeg totalt panikk for at jeg hadde glemt skoene mine på treningssenteret i og med at jeg ikke fant de. Han løp ned for å lete, og gjett om ikke jeg fant de i en av de hundre posene jeg har drasset på idag i det han kom inn døren igjen. Hahah, kaos! 

Nå skal jeg hive meg rundt å komme meg videre.

Snakkes!

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *