Hei dere! Håper dere har det fint. 

Her om dagen fikk jeg spørsmål om hvorfor jeg så sjeldent tar selfies. 

For det første: Så tar jeg sinnsykt mange selfies, jeg legger de bare aldri ut. 

For det andre: Så klarer jeg ikke å bli fornøyd med en eneste én. 

Jeg er medlem av et par beautygrupper på Facebook, og der blir det daglig postet selfies av forskjellige jenter. Jeg bestemte meg for at jeg skulle ta en selfie for å legge ut på Instagram idag, men idag fungerte virkelig ikke kameraet, lyset eller noen fotogener. Jeg kan faktisk ikke fatte og begripe at folk klarer å ta fine selfies? 

Jeg prøver….

Og jeg prøver…

Det er fullt mulig noen påstår at disse er fine, men det er jo overhode ikke noe jeg i utgangspunktet føler er komfortabelt å legge ut. Finnes det et kurs for hvordan man kan lære seg å ta selfies? Jeg vil nemlig veldig gjerne delta, for jeg behøver det stort. 

Jeg har lest tonnevis av artikler og blogger som skriver om “Tips til å ta den perfekte selfien”. Jeg kan si med en gang at det er håpløst, for av og til finnes rett og slett ikke den perfekte selfien. 

1. Finn den perfekte bakgrunnen – Nei, det fungerer faktisk ikke alltid. Og HVA I ALLE DAGER er den perfekte bakgrunnen???? 

2. Velg rett vinkel – Noen dager (som idag) føles faktisk alle vinkler feil. For min del hjelper det overhode ikke med en såkalt “god side”. 

3. Riktig lys – Jeg har tatt bilde i så kalt riktig lys i hele dag, men har allikevel ikke fått den perfekte selfien. 

4. Håndholdt anbefales ikke – Jeg har tatt håndholdte selfies i hele dag, men det kan umulig være grunnen til at jeg har mislykkes.

5. Bruk makeup – Dette er kanskje en fin forklaring. For til tross for vipper, er jeg totalt sminkefri idag. Men må jeg sminke meg for å få en fin selfie?

Jeg har ikke en god forklaring på hvorfor jeg ikke er fornøyd med én av dagens 785 selfies, og det føles ganske ironisk at jeg ikke er fornøyd med noen av de. Men, hvis det finnes noen selfieeksperter der ute er det bare å rope ut. 

// Marty 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Selfiedritt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *