Love your curves

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Tuller du med meg Zara? Virkelig?!

Slutt å blande kropp med girl power, rumper og reklame. Du elsker ikke kurvene dine med å se sexy ut i en jeans, naturlig sminke og et lekent blikk. Det der har ingenting med å elske seg selv å gjøre, og det har ingenting med et positivt kroppsfokus å gjøre. Disse jentene er flotte, men konseptet deres svikter totalt. 

Jeg hadde dessverre verken en fotograf eller venninne å benytte meg av på morgenkvisten og heller ikke lyst til å sminke meg. For så vidt var ikke planen å presse rumpa opp i kameraet heller, men hvis du vil kjøpe jeansen min fordi jeg står sånn er du hjertelig velkommen, til tross for at tigerblikket ikke helt satt. 

#Loveyourself, not Zara. 

 

// Marty

Instagram HER – Facebook HER – Snapchat Martinehalvs

 

27 kommentarer

27 thoughts on “Love your curves

 1. Hva mener du med dette er ikke kurver? Det er det da vel. Selv om de ikke er like store som dine, så herlighet.

 2. Så enig med kommentaren over, dette er da også kurver. Vi kommer i ulike størrelser og fasonger, og sånn vil det alltid være. Vil heller oppfordre til ikke å være så hårsår! Minner også om at det faktisk er en god del jenter som ønsker seg mer kurver, men som av ulike gunner har vanskeligheter med å oppnå det. De har ikke noe mindre girlpower enn det du har. Bare la slikt være, det vil uansett alltid være ting å henge seg opp i. Dette er bare en reklame..

 3. Vel, det ser ut som kroppene til ti år gamle jenter. Ikke mye kurver nei. Synes du var mye flottere:)

 4. De har da kurver de også? Små kurver, store kurver, ingen kurver.. Hva har det å si? Er da like ille å si at det er feil å være tynn som å kommentere på folk som er feite? Skal alle se ut som deg? Er da fint vi er forskjellige. Eneste som eventuelt mangler i reklamen er mangfold i størrelse, men det er ikke det du prøver å vise i dette innlegget.

 5. Enig med frida her
  Burde ikke være greit å kritisere de jentene
  Akkurat på samme måte som at en ikke skal kritisere de med enda mer

 6. Folk må slutte å mase om spiseforstyrrelser, det er ikke modellens feil at folk velger å ødelegge seg selv for å gå ned i vekt på en usunn måte fordi de er for lat til å trene å spise skiklelig. Om kropp er så forbanna viktig så legger man om livet sitt på en måte som er god for seg selv, slutt å legge skyld på andre at folk har spiseforstyrrelser. Modellene kan være så store som bare det, blir aldri “inn” å ha noen kg for mye….

 7. Dei har jo kurver
  Trenge man mageflesk for å ha kurver eller???
  Bra nok med rumpe former
  Men skjønne ikke hvorfor noen syns kroppene deres ser ut som unger
  Men likevel syns jeg at kroppen ikke passe helt til hode ,ser ut som kroppen er for lav/kortvokst
  Hode og armene ser for store ut til resten av kroppen men likevel syns jeg ikke kroppen lyse en barne kropp

 8. Skjønner poenget ditt, men du bommer litt her.. dette er bukser som fremhever kurvene, og det skal man da få gjøre selvom man er tynn. Det er da ingen regel på hvor mye man skal veie for å ha former?

 9. Supert! flott poeng. Hvor er kurvene på jentene i reklamen? jeg ser bare en tynn strek……

 10. Jeg tror de fleste som driver å kommenterer her har ikke skjønt poenget med innlegget hennes. Så vidt som jeg har forstått så sier hun at zara gir dårlig budskap gjennom konseptet. Martine har verken skrevet noen steder at de jentene på bildet ikke har kurver. Tvert imot så sier Martine girl power og det å elske seg selv har ingenting å gjøre med jeans og minimalt sminke. Å elske seg selv kommer innenfra.

 11. Flott, da er vi enige om at også disse modellene har kurver. Husk at det kan være litt vanskelig å reklamere for klær uten å presentere de sammen med en kropp. Jeg har problemer med å si meg enig med deg i at disse modellene er blitt seksualisert. Reklamen ønsker at du skal kjøpe klærne, den har ikke som formål å få deg til å elske deg selv, kroppen din eller formene dine! Kanskje dette er en mindre god reklame, men prøv å være litt mer avslappet og ikek så hysterisk med tanke på kropp 🙂

 12. Synes Zara bomma litt med denne reklamen. “Love your curves”, så er det to stereotypiske, smale modeller. Greit nok, de har former, og så klart skal man elske seg selv med disse formene også! Men, de kunne gjerne tatt med modeller i flere størrelser og fasonger, for å få mer fokus på disse så kalte kurvene, for de kommer hvert fall i flere former enn disse her. Og som du sier, blir feil at de står med rumpa til med et slikt blikk. Hele greia mister liksom poenget fordi det mister fokus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *