Hvorfor jeg ble med på Paradise

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Gjesteinnlegg fra Grunde

Det er mange som har lurt på hvorfor jeg valgte å bli med på Paradise Hotel. Mye fordi jeg som person ikke er en såkalt “typisk paradisedeltaker”. For hva betyr det egentlig å være med? Ødelegger det for deg? Må du drikke? Må du drite deg ut? Personlig har jeg alltid sett på programmet, og alltid syntes at mange av deltakerne har stått frem med svært dårlige verdier. Samtidig så er det vel akkurat det man som tilskuer liker og det man syntes er interessant. Konseptet med norske ungdommer som flyr rundt og gjør dumme ting, i badetøy – Det er jo klart vi digger det. Spesielt hvis det får oss til å føle oss bedre. 

Så hvorfor valgte jeg å bli med på Paradise? For min del, har det aldri vært en del av planen min. Hadde du spurt meg for et år siden, hadde jeg aldri gjettet at jeg skulle være med på Paradise Hotel. Når muligheten bød seg fristet det mer å si ja enn å si nei, mye fordi jeg vil være med på å vise at det kan gå an å feste uten å drikke og delta med sunne verdier. Jeg tror mange tenker at det høres dumt ut, og at det er en dårlig unnskyldning, og jeg vet at det er kontroversielt å være med – Men hvis man er seg selv, holder på sine verdier og holder hodet kaldt, er det da dumt? Eller er det bare selve navnet Paradise som gir et dårlig stempel? 

Det er ingen hemmelighet at det er mye rart som finner sted på Paradise, du får alt av forskjellige personligheter, type mennesker og utseender. Jeg syntes det er innafor å delta, og aksepterer at andre ikke syntes det er greit. Vi er ikke dårlige mennesker fordi vi deltar, selv om noen mener det. Vi er ikke lite oppegående, selv om noen mener det. Vi er ikke håpløse, selv om noen mener det. Men jeg trenger ikke å forsvare Paradise Hotel og egentlig ikke meg selv heller. Jeg er fornøyd, og jeg står for det jeg har gjort. Jeg har egentlig ikke et godt svar på hvorfor jeg ble med annet enn at eventyret og opplevelsen fristet. 

Martine har jo sine egne meninger om Paradise og det vet jeg at flere av oss har. Jeg lovet henne å oppføre meg bra, så nå er det bare å vente og se…

Akkurat nå gleder jeg meg bare til å dele dette med dere, for det blir litt av et show. Jeg gleder meg til å vise dere at det fint går an ha det moro uten alkohol, at du fint kan danse og ha det gøy. Det er ikke bare for en type mennesker, og det ønsker jeg å vise. Kanskje hvis flere som meg deltok at synet på programmet hadde vært annerledes?


Bilde: TV3 
Instagram: @Grundemyhrer

 

// Grunde

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *