#Slaskeladden

Categories Blogg

“Askeladden, de norske folkeeventyrs idealskikkelse, den skjulte kraft, som tilsynelatende dum og døsig venter til den rette tid kommer. Da seirer han, den yngste og foraktede, i alle prøver og vinner kongedatteren og halve riket” 

Det var en gang en gutt som het Espen Askeladd, bedre kjent som Askeladden blant gutta. Askeladden bodde lang, langt borte bak de høye fjell. Askeladden var sånn passe høy og sånn passe fin. Han pleide ofte å si at han ble finere med ett glass vin, #fordihanfortjenerdet. Askeladden var sånn passe på skolen og gjorde så godt han kunne. Han var sånn passe god i sport, men til tider var han litt for kort. Askeladden var glad i damer, og var et råskinn på tinder, en gang matchet han faktisk med en amerikaner. Han var sånn passe rask på replikkene, men fikk dessverre sjelden de fineste damene, med de beste ****** (kjolene med) prikkene. 

Askeladden elsket å henge med gutta, og brukte mye tid på å passe inn, #enavgutta. Han likte spesielt godt når dama til han ene av gutta var med, for hun hadde de fineste puppa. Han slet mye med seg selvfølelse, #tabu, men han prøvde å ikke bry seg så mye – og drakk på seg en bedøvelse. Han sparte til langt hår, og solgte både gamle fotballsko og iPaden til eldste broren i går, for å få råd til russebuss, noe de andre får. Askeladden var ung og det hendte at noen kalte han dum. Til Askeladdens ulempe var han liten og døsig, og et hode kortere enn alle gutta – og hun som fekk han helt på tuppa, #prinsessa. 

Faren til Askeladden kjørte golf, og dessverre ikke like fin bil som faren til Rolf, #taper. Faren til Askeladden hadde tre jobber, og den ene var å produsere kobber. Askeladden nekta å jobbe, for han ville leve livet – med både corona, gutta og medlemskortet på helsestudioet, #SK16. Askeladden likte å slå ut håret når var var invitert på fest, og en gang var han så uheldig at han måtte kjøpe en graviditetstest. Askeladden var hodestups forelska i hun som fikk han helt på tuppa, #Prinsessa, som var sammen med en av de store gutta. Hun var sammen med en ekte mann, som skrev sanger om både utslåtte tenner og skam. 

#Prinsessa var både fin, høy og russepresident – faktisk var hun ganske kjent. Hun kjørte rundt i en Mercedes Benz, #pappabetaler, og hun var helt rå på vorspieltaler. Askeladden var ofte sjenert, når han rava rundt, men en promille nærmere null, i hennes selskap i håp om å få en håndfull… 
Det hadde han arvet av moren sin, som var mer opptatt av mindfullness og gym, #egentid. Hun jogga til jobben og dro på Pilates på kvelden. Hun drakk smoothie til kvelds, sju dager i uka, og gikk alltid sur til sengs. Hun gikk i store bukser og tok bare trikken, for hun ville overhode ikke la miljøet i stikken. 

Askeladden gledet seg stort til russetiden, for da ville han prøve å kapre #Prinsessa sitt hjerte og ta hun med til Syden, og ha hun litt på siden. Han gledet seg sykt til fyll og vold, skamløse netter og #eksamensstyk. 

Forsettelsen på dette eventyret kan vi vel, hæsjtag: BI, Rhodos og skjorte eller sleik. Hurra for Askeladden aka Slaskeladden, #NullGolf. 

For snipp snapp snute, så var Slaskeladden ute. 


 

Følg meg gjerne på Facebook HER

og Instagram HER 

– Marty 

1 kommentar

1 thought on “#Slaskeladden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *