God mandag🍁☀️🖤

Det ser varmere ut enn det er på bildet, for om jeg trodde det var høst i forrige uke – Så er det hvert fall høst nå. Vi snakker ulltøy på tur, vanter og anger på å ikke ha tatt på meg pannebånd. Det er liksom sånn man må lære seg når de nye årstidene kommer. Man må lære på den harde måten med å fryse rumpa av seg før man skjønner at det er den tiden på året, haha!

Veldig ofte så syntes jeg at det er helt greit med mandag, ny uke og ny muligheter, men akkurat i går så kjente jeg på at helgen godt kunne vart en uke til. C har hatt fri lørdag og søndag, jeg har hatt mobilen på ‘måne’ hele tiden og jeg kan ikke huske sist jeg har gjort så lite. Jeg gjorde faktisk så lite at jeg måtte ta av meg pulsklokka som stadig minte meg på at jeg burde opp og hoppe.

Det var kanskje derfor det gjorde ekstra godt å starte uka med over to timer i skogen i dag også, selv om jeg gikk hele turen med tårer i øyene og klump i brystet. Det har nemlig skjedd en tragedie i hockeyfamilien i helgen og… Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si. Det berører oss alle, og man blir tom for ord. Det setter liksom ting i perspektiv, og jeg skal aldri kjefte på C for å være treig i garderoben etter en kamp igjen. For å dra tidligere. For å bruke litt for mye tid på det. Vær der, kos deg, nyt det. Vi veit faen aldri hva som venter rundt neste sving.

Mandagen i dag består derfor av mye følelser, omtanke og kjærlighet for alle de berørte. Jeg har heller ingen store planer, annet enn å jobbe, subbe rundt i joggisen min fra GUTS og si minst en gang til at jeg er glad i mine aller nærmeste.

Jeg håper du har en fin mandag, at sola skinner der hvor du er OG at du husker å være takknemlig for noe i dag.

Klem fra meg!

2 kommentarer

2 thoughts on “En følsom mandag

  1. Hockeyfamilien ❤️
    Dette berører oss alle.. En påminnelse om hvor skjørbare vi mennesker er.. En helt vanlig dag, vipps! Så er livet totalforandret. Måtte han få all hjelp og støtte han trenger, og litt til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *