Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG 🖤

✗ Snakk om å få julestemning da jeg våknet til en haug av snøoppdateringer i dag a! Det kriblet jo i hele kroppen og jeg fikk lyst til å tenne stearinlys, sette på julemusikk og bare kose meg, haha! Jaggu leit vi bare er i oktober, at det regner utenfor nå og at det er tirsdag, og jobb på planen😂 Når det er sagt, slafs og to grader kan det drite i å være frem til mars.

✗ Jeg er så innmari takknemlig for at FaceTime finnes jeg. Det gjør lengselen enten den ene eller andre veien liksom litt bedre.

✗ En ting jeg ikke verdsetter, det er når folk lager rykter og overdramatiserer ting som allerede er jævlig dramatisk. Vi har lov til å være litt konstruktive, tenke oss om to ganger, være litt realistiske og tenke tanken… Hva om det hadde vært meg? 

✗ Vi har en sånn svart tavle stående på badet, der man kan endre skrift med hvite bokstaver. Jeg skjønner nå at dette er en elendig forklaring, men om du har sett den og er en av de som lurer på hvor den er fra: Klikk HER. Og bemerk at jeg ikke har valgt teksten på vår, hehe.

✗ I går kom jeg over VG artikkelen som hadde tittel “Sofie Karlstad felt i Fim for markedsføring: “Skaper kroppspress”. Det første jeg tenkte på var at det var bittelitt ironisk at VG i samme artikkel annonserte for betakaroten (som Sofie ble dømt for), det andre jeg tenkte er at det er knallbra at man ikke får herje fritt og kroppspresse over en lav sko og det tredje er at jeg ikke håper at dømmes ut i fra den kroppen man har. Jeg mistenker nemlig at det er lettere å dømme de som er nærmere den såkalte ideal-kroppen, enn meg da, for eksempel. Men ikke veit jeg… Håper jeg tar feil. Når det er sagt, så fremmes det veldig ofte et urealistisk bilde av kropp, og det er jo der det skurer – Og det tenker jeg at man må notere seg og tenke gjennom. Hva mener du?

✗ Jeg har herved lært meg at kjøkkenkran heter kjøkkenbatteri (tror jeg, hehe) på fagspråket. Jeg sikler nemlig på sort KJØKKENBARTTERI til den nye leiligheten vår (vasken er sort). Eller kjøkkenarmatur? Jeg skjønner ikke jeg. Kan det ikke bare hete kjøkkenkran?😂

✗ Vi har begynt å se på Björnstad på HBO. Den handler om et sted langt oppi gokk i Sverige, en hockeyklubb, samfunnet rundt og om stjerna Kevin. Det har bare kommet to episoder, men jeg holdt på å dette av sofaen mot slutten av episode to. Du må ikke digge hockey for å se den, men noe sier meg at du burde se den du også… Jeg går nemlig, ganske forbanna, skuffa og irritert og venter på episode tre…

✗ Er du på utkikk etter en rå skjortejakke? Klikk HER & HER.

✗ Tenk at jeg blir tante i februar! Jeg går tullete rundt og ser på babytøy, leker og vogner (?), og like mye som jeg gleder meg til babytiden, så lengter jeg etter til jeg kan være den kule tanta og at hen er gammel nok til å forstå det, haha! Tenk når hen ringer meg a, dritsur på papsen og spør om å overnatte som 14-åring. TANTE STILLER😂

✗ Jeg måtte telle til ti i dag da jeg leste en kommentar om at det var en grunn til at man ble voldtatt. Enten fordi man gikk kledd sånn, fordi man gjorde sånn eller fordi man rett og slett er på feil sted til feil tid. Tenk at det finnes sånne svin som tenker sånn a.

Og med det tar jeg tirsdan. Jeg håper tirsdagen din har vært fin og at alle dere som leser viser finger’n til elendige holdninger.

Klem fra meg!💛

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *