GOOOOD FREDAG👋🏻💛

I dag kjente jeg at jeg ikke gadd å være sur lenger. Nå har jeg gått og vært småsur, smådeppa og småirritert hele uka, og nå får det værra bra si! Jeg har ikke en gang orket å bry meg om at vippene mine står til alle kanter og at jeg antakeligvis må begrave de alle snart. SAMMA! 

Sola skinner, ting er faktisk ganske fint til tross for omstendighetene, det er fredag og vi skal spise burger til middag. Om ikke det holder til å dra på seg et smil, så veit ikke jeg.

Vi har jo faktisk en, eller ja, to gode grunner til å glise i dag, sånn i tillegg til det andre. Jeg lover å fortelle det om litt, men den julebrusen vi har spart på siden jul (for en spesiell anledning) gikk ned på høykant til lunsj i dag. Glede!

Innimellom tiden jeg har brukt på å være i muggent humør, trene og jobbe denne uka, så har jeg blitt hekta på Love Is Blind på Netflix. Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle bli det, men hvem er det som nå sitter og sipper, ler, irriterer seg og engasjerer seg over en lav sko fra sofakroken? Jo, it’s me. C legger seg det jeg vil tørre å påstå at er grytidlig fordi han er på jobb fra tidlig om morgenen, så jeg ser det etter at han legger seg om kvelden, og det blir seint. Altfor seint😂 Det er godt det er helg nå, si.

Jeg håper at du får en fin helg, at du henger i stroppen og at sola kommer til å skinne litt på deg også!

Sender deg en gigaklem & masse kjærlighet.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *