Et veldig spennende møte og takk for nå

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag begynte dagen med at jeg aller helst ikke ville stå opp, at jeg ikke orket å gjøre noe av det jeg hadde tenkt til på treningssenteret, at jeg mistet p-pilla mi på bakken uten å finne den og at jeg knuste porselenhunden som sto pent til pynt i gangen. GOOOOD MANDAG, sier bare jeg 👋🏻

Etterfulgt av litt klabb og babb måtte jeg ta meg selv i nakken og minne meg sjæl på at det muligens var ti dårlige minutter og ikke en dårlig dag og hvert fall ikke et dårlig liv. Ja, og etter det så har egentlig jeg og denne mandagen vært ganske gode kompiser.

Jeg fant ikke igjen p-pilla mi, eller jo, jeg gjorde det etter at jeg hadde tatt en ny en i håp om at det ikke surrer med systemet og porselenshunden min ligger nå begravet i søpla. Hvil i fred og takk for alt. 

Du kan jo tro jeg ble svett der jeg sto med concealer under det ene øyet, toppløs og med dårlig tid, for ikke å snakke om porselenshund utover hele gangen og stua. Men okei, nok om det. Jeg var ikke spesielt kul eller blid der et øyeblikk – Du ser den.

Jeg lot bilen stå i dag, tok bena fatt til toget, satt pengene jeg hadde brukt på å kjøre rett inn på sparekontoen min, irriterte meg over at toget var 20 minutter forsinket men trøstet meg med at frisk luft alltid er bra. Det var flaks at jeg hadde rukket å bestemme meg over at resten av dagen skulle være bra si! Jeg trodde et øyeblikk at jeg ikke skulle rekke dagens første møte, men jeg rakk det jaggu allikevel – Og tenk hvor kjipt det da hadde vært og bruke maaasse tid på å irritere meg over at jeg ikke kom til å rekke det a.

Utover det så har jeg vært i to spennende møter, og det ene kan jeg dele snart, faktisk før jeg hadde trodd! Jeg har også spilt inn to veldig interessante podkastepisoder med to enda mer interessante gjester. Jeg gleder meg SÅ til å dele de med dere, og ikke minst det ene prosjektet jeg holder på med… Wow!

Nå skal jeg klappe igjen macen og legge bort jobben for i dag. C reiser på samling i morgen så jeg skal henge litt med han i kveld før det blir en liten uke borte fra hverandre, eller, jeg skal jo faktisk til Østerrike for å se på kampene men det blir ikke mye middagsdate og seriefjas der si. Det blir mer “hei, går det bra, bra spilt, hade”.

Jeg håper mandagen din har vært fin og at du ikke har knust noe, for det er fryktelig irriterende, haha!

Klem fra meg💘

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Et veldig spennende møte og takk for nå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *