Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG 💛

✗ 2020 og jeg har vært skikkelig kompiser hittil, og jeg håper at vi kan opprettholde den gode relasjonen ut året – Minst.

✗ Jeg har et litt ambivalent forhold til de som poster bilder av barna sine på sosiale medier over en lav sko. Jeg skjønner at du vil vise frem ungen din til hele verden, men altså nei, jeg vet ikke… Noen mener helt sikkert at man ikke burde uttale seg før man har unger sjæl, men er det fordi man liksom må kjenne på hvor innmari vanskelig det er å la være eller? Hmm… Hver dag brytes barns rettigheter I NORGE gjennom foreldrenes ubetenksomme deling av bilder og innen et barn er 12 år har et barn i snitt 1165 bilder av seg selv på sosiale medier – Lagt ut av foreldrene. Sjekk ut Unicef på Instagram om du engasjerer deg og om du ukritisk spyr ut bilder av ungen din.

✗ Hvorfor bryr folk seg egentlig om at noen har rosa hår? Gigantiske lepper? Usymmetriske øyenbryn? MÅ vi kommentere det? Det har da ikke en dritt å si for oss om noen liker å ha rosa hår, gigantiske lepper eller usymmetriske øyenbryn vel? Så lenge jeg slipper, så kan det være akkurat det samme for meg.

✗ Jeg er så glad for at det har gått så fint med ankelen min etter at jeg tråkket over. Det er ikke hundre prosent enda, men det kunne gått så mye verre enn hver det gjorde! Heldigvis så hadde jeg litt flaks på min side når først uhellet skulle være ute.

✗ Jeg skjønner at telefonselgere bare gjør jobben sin, men sånn som i går så er det faktisk bare jækla irriterende når jeg blir ringt to ganger fra samme sted på én time og at de ikke tar hintet. Når jeg etter at de har presentert seg prøver å si at jeg tror ikke at det er noe jeg skal ha, men takk for at du ringte og allikevel får et to minutters opplest foredrag servert så……..

✗ Er våren rett rundt hjørnet eller har det tenkt til å komme en halv meter med snø allikevel? Jeg skjønner liksom ikke helt.

✗ Jeg er så lei meg for at det ikke selges mer lett julebrus. Kan de ikke snike det inn på markedet i en litt annen forpakning? Plis?!

✗ Om ikke du har fått det med deg, så har det kommer ny sesong av både Helt Perfekt med Thomas Giertsen OG Neste Sommer. Jeg ler meg skakk og koser meg noe innmari, haha!

✗ Mannen i mitt liv er tatt ut på landslaget igjen, og han fortjener en egen tirsdagstanke! Han er så bra han der.

✗ Nå skal jeg stikke ut og gå meg en tur med podkast på øret. Jeg er halvveis i ‘Baneheia’ og er veldig spent på fortsettelsen!

Vi snakkes seinere 🖤

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *