Dette skjer:

Categories Blogg

God lørdag fra meg og dobbelthaka 💕 Og velkommen til den siste dagen som 21 åring! Det gir meg litt hetta, men det går fint. Jeg hadde jo tross alt litt hetta for å bli eldre i fjor også, og året før der, og det har jo gått ganske så fint (heldigvis😂).

I dag står det litt trim med mamsen, Ukeslutt hos NRK, håndballkamp til lillesøs, kampen til C og et temmelig forsinka julebord med laget til C på planen. Her erre bare å holde tunga rett i munn for å si det sånn, men supersupporteren er klar for forhåpentligvis to seiere, både her og der 👋🏻

Jeg vet ikke en gang om det er lov til å kalle det for julebord så langt ut i januar, så la oss kalle det for nyttårsbord i stedet. Jeg vrenger meg liksom litt i tanken på jula akkurat nå, for jeg var temmelig forsynt når den er over – Men frykt ikke, det er ikke så lenge til jeg begynner å glede meg igjen. Men, la oss vente en god stund til med det!

Jeg ville egentlig bare stikke innom og gi dere en liten update, og ønske dere en fin lørdag. Jeg må nesten klappe igjen macen og få fart på sakene her, jeg lurer litt på når jeg skal rekke å dra på meg finstasen før i kveld – Men det løser seg vel. Jeg gleder meg hvert fall til å vise dere den fine dressen jeg skal ha på!

Skru på radioen din cirkabirka 12.45 om du vil høre med skravle!

Klem i fleng, selv om jeg fortsatt ikke helt hva det egentlig betyr😂💕

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *