Svar på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

1 – 2 – 3, på det fjerde smeller det, på det femte gjelder det, på det sjette smeller det!

Okei, kanskje litt barnslig, men folkens! Nå er det faktisk jul – Og juleferie.

Vi er i Skien, det er duket for jul, C har ENDELIG noen dager fri og prøver iherdig å lande litt.

I år blir det litt julefeiring i Skien, litt på Nesodden og forhåpentligvis minst mulig i leiligheten vår som ikke en gang eier en nisse😂 Når leiligheten vår forhåpentligvis er klar om et år, da skal det pyntes for alle penga – Om det er noe igjen etter boligkjøp, tilvalg og møbler, haha!

Nå er det klart for ukens spørsmål og svar, så heng på.

Hvordan har du det?

Jeg har juleferie, og det har jeg lengtet så lenge etter at jeg nesten ikke veit helt hvordan jeg skal håndtere det. Er det dette jeg har gått og ventet på? Hva skjer nå? Kan jeg puste nå? Det er litt på det nivået, men jeg har det bra. Veldig bra. Jeg håper at du også har det fint, så fint som mulig ❤️

Hvor mye gir du og C hverandre i julegave?

Veit du, vi har ikke noe regel på det vi. I år har jeg gått litt berserk, men det har jeg en tendens til – For jeg ELSKER, ELSKER, ELSKER å gi gaver. Det er lite som gjør meg mer ivrig, spent og glad, enn å gi andre gaver. Vi gir det vi har lyst til, har mulighet til og føler for. Jeg blir – helt på ekte – glad for et par nye ullsokker, om de gis med en fin baktanke og med kjærlighet!

Stemmer det at du kjøper lesere til bloggen din?

Er det i det hele tatt mulig? Nei, det gjør jeg ikke. Jeg visste ikke at det gikk an en gang jeg? Gjør det, det altså? Det må jeg jo nesten teste.

Kødda. Selvfølgelig ikke! Da hadde jeg jo i så fall dratt på litt😂

Hva syntes du om bloggere som opererer rumpa si?

Hva jeg syntes om mennesker som operer rumpa si*

Først og fremst så er det ett fett for meg hva folk velger å gjøre eller ikke å gjøre med kroppene sine – Så lenge jeg slipper. Det jeg syntes er kjipt er når det blir romantisert, normalisert og skrytt opp i skyene. Det ekke bare å bruke sparepengene sine, stikke til Tyrkia, LA eller hvor man nå fikser på stjerten og knipse med fingrene. Men for å svare på det jeg tror du egentlig lurer på: Jeg syntes det er bedritent med folk som hauser det opp og fremmer et det som at det er like normalt som å skifte truse. Rumpa er til å sitte på, og duger’n til det, så duger’n vel til det meste.

Hva skal du ha på deg på julaften?

Åååå, så hyggelig med litt julete spørsmål! Jeg vet faktisk ikke enda. Personlig kunne jeg gjerne feiret i favorittpysjen min, men jeg får vel dra på meg fin stasen for noen timer vel! Jeg deler det obligatoriske julebildet – Lover. Kanskje link også, om jeg finner!

Har du noen nyttårsforsetter? 

JA! Kan jeg ikke lage et eget innlegg med det? Jo, vi ser det sånn a💘

Hvor mye penger har du på sparekonto?

Er det vanlig å spørre folk om det? Jeg har hvert fall aldri gjort det tror jeg. Aldri faktisk. Jeg prøver hvert fall å spare og jeg vil egentlig spare ENDA mer. I 2020 skal det settes av på fond, spares og forhåååååååpentligvis invisteres i en drøm, woho!

Har du en manager?

JA! Pluss en liten haug av dyktige, flinke og kule folk som forsøker å spille meg så god som mulig.

Tror du at du kan spille fotball igjen etter skaden?

Ja, det håper jeg virkelig. Jeg klarte det, selv om det tok tre år forrige gang det skjedde, så da skal jeg søren meg få det til nå også! Jeg håper at jeg er klar til serien starter igjen, og jeg skal gjøre mitt ytterste for å få det til💪

Jeg to bestevenner, men jeg føler at alle andre har så mange flere venner enn meg. Har du noen tips til hvordan jeg kan få meg flere venner?

Rett fra levra: Da har du ikke kommet rett, for å si det sånn, haha! WOW, så heldig du er som har to bestevenner. Det er det ikke alle som er så heldige å ha. Jeg har noen nære og veldig gode venner, og jeg har egentlig mer enn nok med å ta vare på de og vår relasjon jeg. Venner kommer og går, plutselig blir man kjent med nye og plutselig så kan ting endre seg. Det finnes flere grupper, for eksempel Hey Girl! på Facebook der man kan treffe kule damer, men et tips er å kanskje sette pris på det du har – I stedet for å jage etter det du ikke har.

Vil du helst ha en gutt eller jente om du får barn?

Om jeg er så heldig at jeg kan få to, eller flere, så hadde det vært kult med en av hver. Før var jeg ganske bastant på det, men nå bryr jeg meg faktisk mindre og mindre. Tror jeg begynner å bli v0ksen, haha!!

Hva kostet leiligheten deres og hvor stor er den? 

Det kan du lese om HER!

Nå må jeg nesten legge på, holdt jeg på å si. Haha! Jeg håper du får en fin søndag og at du har det så fint som mulig.

Vi snakkes i morgen, med et litt annerledes innlegg og beskjed…❤️

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *