Den tiden på året ✨

Categories Inspirasjon

Reklame | ELLOS

Jeg må nesten klype meg i armen. Desember har flydd av gårde, juleferien er bare noen få luker av adventskalenderen unna og om julaften er sannelig ikke langt unna den heller! Bildet over dukket opp på ‘minner’ i dag, og det gikk virker som en liten evighet siden.

Jeg tok meg selv i å snakke som at jeg er i 2020 i telefonen på fredag, og det morsomme var at hun jeg snakket med i andre enden slang seg på og gjorde akkurat det samme. Akkurat som at vi allerede var månedsvis inn i 2020.

Jeg lurer på hvor jeg er, hva jeg gjør og hvem jeg er om et år, og om jeg kommer til å skrive at dette året har flydd unna – Akkurat som dette året.

Men, jeg stakk egentlig ikke innom for å bable om hva jeg prater om i telefonen på fredag eller om julaften. Jeg stakk nemlig innom for å dele årets siste kollasj i samarbeid med Ellos og dele ut årets siste, deilige rabattkode 🖤 Mange kollasjer, mange tips og mye inspirasjon senere si!

Jeg vurderte om jeg skulle dele mine favoritter fra den min ultimate favorittkategori ‘Nattøy & Koseplagg’ eller fra ‘Festive Season’, og jeg fant ut at jeg skulle dele noe fra begge. Perfekt for tiden vi er på vei inn i nå. Koseplagg i det ene øyeblikket, og fin stasen i det neste.

Så om du enda ikke har funnet julens kosehabitt eller julekjolen, så kan kanskje disse være noe? Eller alt det andre Ellos har å by på✨ Jeg tipset om noen deilige julepyser og andre herligheter fra ‘Nattøy & Koseplagg’-kategorien på mandag, så du kan jo ta en titt HER, om du vil ha enda mer inspirasjon!

Velur kosebukseVelur jumpsuitBlå pysj 

Burgunderrød kjoleSølv kjoleSort kjole

… For eksempel!

Koden 403462 gir deg 30 % på den dyreste varen på et kjøp og den varer frem til 31/12. Koden gjelder ordinære varer, på møbler og alle merkene Ellos har!

Klikk deg inn HER for å titte, og husk å bruke koden når du finner noe du liker❤️

Vi snakkes senere. Takk for at du er du!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Den tiden på året ✨

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *