Hei torsdan og hei dere ❤️ Om du lurer på hvordan er toppblogger ser ut, så har du svaret her😂

I dag føler jeg meg litt som det veldig fine lysene juletreet vi har satt ut på terrassen. Det har ramla, ligger litt halvveis ned i trappa og har hatt dager der det ser finere ut, for å si det sånn.

Det er rene skøytebanen utenfor, så det får bare ligge der og blomstre til C kommer hjem fra kamp i natt. Både jeg og treet er litt på halv tolv idag, og det er fint å ikke føle meg helt aleine om å være det. Så takk for medlidenheten:

I går var det over 106 000 mennesker som fant veien inn hit, og det er så sinnssykt at jeg nesten ikke vil snakke om det. Det er en full Ullevål Stadion, ganske mange ganger, med en Martine som føler seg kliss naken i midtsirkelen. Det er hvert fall sånn det føles, samtidig som det er skikkelig kult. Jeg burde kanskje feiret eller gjort noe kult, men jeg tenker at det får holde med pepperkaker, Pepsi Max og kampen til C på TV. Jeg må jo ikke finne på å ta helt av liksom.

I dag har jeg spilt inn to knakenes fine og viktige podkastepisoder, jeg har sluppet en ny episode med Tina som ligger ute (anbefales!!!), jeg har tatt en etterlengtet powernap og jobba. Jeg har en tendens til å glemme og spise når jeg flyr rundt som er strikkball og intens forsøker å holde tunga rett i munn for å rekke alt jeg skal, men heldigvis vartet mamsen opp med lunsj – Og jeg er fortsatt mett. Men, jeg har kjøpt pizza til middag, og jeg nekter å la den forbli urørt.

C er på Hamar og kommer hjem seint, seint i kveld. Jeg har fått streng beskjed om å stå pakket og klar når han kommer hjem, for da skal vi nemlig hive oss i bilen og ture til Skien. Han har fri i morgen (ENDELIG) og vi skal på julemiddag hos mommo og beste.

Det er seint, men det er så digg å komme i natt, i stedet for å drasse avgårde i morgen, når han allikevel har fri. Begge mammaene våre har sikkert spurt fem ganger hver om vi er sikre på at det går fint å kjøre så seint, og jeg vedder på at hvert fall en av de kommer til å ringe enda en gang før vi i det hele tatt har rukket å dra. Kjærlighet, og alt det der.

Forresten! Jeg var på butikken alene i stad, for det var noe jeg hadde glemt å spørre om mamma kunne kjøpe inn før idag, og jeg vil bare komme med en liten oppfordring:

Om du ser en eldre person, noen på krykker eller noen andre som for eksempel sliter med å bære med seg handleposen ut i bilen, så vær et medmenneske, hjelp til og gjør dagen til noen! Det skal så lite til å være ålreit og å gjøre en forskjell, og du er neppe så opptatt at du ikke klarer å gå et par skritt ekstra for en som syntes at det er skikkelig tungt.

Nå skal jeg svare på et par mail, se på et samarbeid jeg er så glad for å ha landet og så er det forhåpentligvis duket for seier oppe på Hamar… Det trengs!

Hilsen hun som aldri har følt seg så klønete og dum på butikken 😅

DU ER BRA.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *