Å feire jul etter og ha mistet noen

Categories Podkast 🎧

Når jeg tenker på jula så tenker jeg på familien min. Jeg tenker på god julemat, julegaver, snø, kos, julefilmer og tradisjoner.

Når jeg skulle finne tema til podkasten min for desember, så ble det fort naturlig for meg at vi skulle snakke om jula og vi kunne godt snakket om julemat, julegaver og tradisjoner, men det er jo også mye annet som også hører med jula.

Jula kan jo være så mye og hver og en av oss har jo vårt egne forhold til jula. Noen av oss er veldig glade i jula, noen av oss er ikke så begeistret og noen av oss feirer ikke en gang jul.

I desember skal jeg derfor snakke med fire forskjellige mennesker med forskjellige forhold til jula, som jeg er ganske sikker på at du på en eller annen måte kan kjenne deg igjen i.

For mange kan jula være en sår og vond tid. For selv om jula er en tid der mange av oss tenker på samhold, glede og kjærlighet, så er det også en tid for å minnes, der følelser for blusser opp og der vi har mye tid til å tenke.

For seks år siden giftet Tina seg og to måneder senere så skilte hun seg. Tre år senere døde pappaen til barna hennes, og jeg lurer på hvordan det er å feire jul etter å ha skilt seg og etter å ha mistet noen. Hvordan er det å være alenemamma i en sånn situasjon og hvordan i alle dager kan man egentlig håndtere sorgen?

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

2 kommentarer

2 thoughts on “Å feire jul etter og ha mistet noen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *