Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Goood morgen💛 Jeg håper du har det fint og at helgen har vært bra hittil! Hva jeg gjør akkurat nå veit jeg faktisk ikke, for jeg har forhåndspublisert innlegget. Antakeligvis så ligger jeg fortsatt og sover, eller kanskje vi spiser frokost? Planen vår i dag er nemlig å logge av, å bare gjøre akkurat det som faller oss inn og bare være. C og meg. Men, ukens spørsmål og svar kommer for det!

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig bra, men jeg må innrømme at det er mye følelser i omløp om dagen. Det skjer en hel del i kulissene og jeg er full av følelser og tanker. Det tar på, men det er mest av alt skikkelig gøy og jeg krysser alt jeg har 🤞🏼

Graviditetstesten din viste vel to streker?

Når du sier sånn så får jeg nesten så hetta at jeg må ta en test til… 😂

Er det noen bloggere du ikke liker?

Haha! Nei, det er egentlig ikke det. Jeg har egentlig så nok med meg sjæl jeg, så jeg har liksom ikke så mye overskudd til å gå rundt og ikke like folk. Det er selvfølgelig noen jeg ikke er like begeistret for som andre, men folk flest er skikkelig ålreite og prøver å gjøre sitt beste.

Blir du flau når du legger ut bilde av kroppen din?

Neh, hvorfor skulle jeg det?

Hvorfor ble det slutt mellom deg og C?

Det kan du lese om HER.

Har du noen tips til hvordan man kan elske kroppen sin?

Jeg delte en IG story om dette på torsdag, så jeg gjentar det jeg sa der:

Må vi drive og elske oss sjæl hele tiden? Jeg gjør ikke det, men jeg prøver å være takknemlig for at den funker, jeg prøver å akseptere at jeg er som jeg er og være mot den som jeg ville vært mot en god venn. Jeg skal jo tross alt bo i den for resten av livet, så det er jo greit å være litt ålreit mot den og behandle den bra. Den behandler tross alt meg jækla bra, stort sett hele tiden❤️

Hva syntes du om at Instagram fjerner likes?

Jeg har svart på det i et stort intervju med Aftenposten og til NRK, og som jeg har sagt så tror jeg det hadde vært fint for Martine 16 år, men for Martine 21 år så er det liksom ikke så nøye egentlig. Jeg har Instagram som jobb, og for meg så har derfor likes en litt annen verdi enn det den har for andre. Jeg velger å ha tillit til at Instagram veit hva de driver med og om det gjør at noen får det bedre, så er jeg HELT med. Samtidig så syntes jeg det i beste fall er idiotisk at de tror at “likt av hundrevis av andre” eller “likt av tusenvis av andre” er så mye bedre enn å vise antall likes.

Hvor mange søsken har du?

Jeg har en lillesøster og en storebror!

Skal du reise noe mer i 2019?

Jeg skal en tur til Frøya i Trondheim for å holde foredrag, men utover det så står det foreløpig ikke noe annet i kalenderen🤗🤗

Hvor ofte vasker du håret ditt?

Først og fremst så har jeg inngått et nydelig samarbeid som kommer i januar, men noen nyyydelige hårprodukter som jeg DIGGER. Ikke at det var det du lurte på (haha), men da skal det snakkes om hååååår da skal jeg si deg😂 Jeg prøver å vaske det så lite som mulig, og jeg forsøøøker å holde det til to, kaaaanskje ganger i uken. Det kommer så klart litt an på hva jeg gjør og hvor mye jeg trener for eksempel.

Investerer du pengene dine i noe?

JA! Jeg har bestemt meg for at det er noe jeg ønsker å være flink til. Norske menn har 1216 milliarder mer i bruttoformue enn kvinner, 86 % av minstepensjonistene er kvinner og i fjor gikk 80 % av aksjeutbytte i Norge til menn. Derfor skal jeg investere, spare og gjøre det jeg kan for å endre på statistikken. Litt er bedre enn ingenting!

Hvor lenge har du shoppestopp?

Ut november! Dessverre for meg så har det kommer en skjortejakke som jeg har ventet på i tre måneder nå og jeg ber i til høyere makter om at den IKKE blir utsolgt før 1.desember 😂

Hvordan møttes du og C i så tidlig alder ettersom dere ikke er fra samme sted?

Goooodt spørsmål, haha! Han flyttet til Asker da han var 16 år for å gå på Norges Toppidrettsgymnas i Bærum og det er jo ikke sånn altfor langt fra Oslo, der jeg gikk på skole. Vet du? Dette tror jeg faktisk jeg skal lage et eget innlegg om 😂 Et «hvordan vi møttes» innlegg!

Nyt søndagen, så snakkes vi snart. Sender en stor og takknemlig klem herfra!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *