Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Forrige uke var et kaos uten like, og jeg er SÅ glad for at denne uke virker å bli alt annet.

✗ I dag har jeg holdt foredrag for bedriftsledere i Telemark. Jeg er alltid skikkelig spent før jeg holder sånne foredrag, og mye fordi publikumet ofte er dobbelt så gamle som meg. Samtidig så er det skikkelig kult å få muligheten, og å kunne dele litt fra det jeg kan!

✗ Jeg har gitt streng beskjed til C om at han ikke kan finne på å vise meg andre spennende og freshe leilighetsprosjekter. Hver gang han gjør det får jeg panikk og lurer på om vi har gjort rett valg, så det beste er rett og slett å lukke øynene, sånn for å slippe tanken om at «oi, kanskje vi skal selge og kjøpe dette i stedet»?

✗ Hallo, jeg tror jeg helt har glemt å nevne at laget mitt har rykket opp til 3.divisjon? Det var jo klart allerede forrige søndag når vi slo Vålerenga 13-1 (heheheh), men jeg kom på at jeg ikke har husket å nevne det her. Men, nå vet dere det – Og det var skikkelig gøy ⚽

✗ For et par uker siden lå jeg og scrollet gjennom det som finnes av serier på Viaplay, da jeg kom over en serie som heter Heder. Vi begynte å se den og jeg digget den. SÅ mange rå kvinnelige skuespiller i en serie. Den er svensk og handler om fire sterke kvinner som driver et advokatfirma for spesielt utsatte kvinner og seksuelle overgrep. Se den om du trenger noe bra å se på!

✗ Jeg har fått meg en ny lunsjfavoritt. Grove polarbrød, med smør (om man vil), avokado og eggerøre. Det er superenkelt, det går superfort og det er superdigg. Super, super, super!

✗ Er det en ting jeg ikke klarer å skjønne så er det hvorfor influensere ikke klarer å merke reklamen sin riktig. Det er jo ikke fordi det er så sinnssykt vanskelig, men fordi man har lyst til å skjule den.

✗ Pasta, kyllingfilet, bacon og matfløte – DET ER SÅ DIGG. Vi spiste det til middag i går og jeg har hatt like lyst på det idag. Kok opp pasta, stek kyllingfilet og bacon (og sopp om du vil) og matfløte 🤤

✗ Er det en ting jeg må bli flinkere til så er det å si nei. Jeg har blitt mye flinkere til å sette grenser for meg selv, men jeg er altfor dårlig til å si nei i jobbsammenheng. Da mener jeg ikke samarbeid og den slags, for der sier jeg bare ja til ting jeg oppriktig digger, men til møter, andre oppdrag og liknende

✗ Nå skal jeg løpe avgårde på fotballtrening! Ha en fortsatt fin tirsdag ❤️

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *