Det er vel bare å si det som det er:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Well, hello there crappy day ☔ Jeg har følt meg cirka sånn som på bildet i hele dag😂👆🏼

I dag har jeg nemlig en sånn dag der jeg føler meg like grå som været og der jeg snubler litt i det som er. Jeg er tom for energi, jeg kan begynne å sippe av at en fremmed har fått barn og at barnet er søtt på Instagram og jeg vil aller helst bare være i fred.

Jeg begynte faktisk å grine for at jeg var tom for oppvasktabletter til vaskemaskinen i stad. Der og da var det jordens undergang og det sier litt. Jeg pleier jo tross alt å være litt mer rasjonell enn som så. Ha litt mer fornuft enn å gidde og bruke energi på det. Skjønne at det går fint, liksom.

Men, ikke i dag og sånn er det bare. Jeg prøver å minne meg selv på at det er forskjell på å føle seg elendig og det å være elendig, men det er ikke alltid så lett å huske på det når man står der og griner ved oppvaskmaskinen fordi det er tomt for oppvasktabletter, HAHA!

Nei, samma det.

I dag har jeg vært i et superspennende møte, jeg har til tross for at jeg har følt meg elendig, vært ganske så god på jobben, jeg har fått rumpa mi (bokstavelig talt) til fysioterapauten og jeg har spist polarbrødtoast lagd i vaffeljernet, haha!

Noe sier meg at vi burde investert i et toastjern, ettersom vaffeljernet stort sett blir brukt til alt annet enn å lage vafler. Men, prøv det – Det er DIGG. Grove polarbrød, ost og skinke, takk meg senere.

Nå skal jeg ture til Benedicte og Leah, for å få litt babykos. Jeg fikk ordre om å kjøpe med sjokkis på veien, og det passer midt i blinken i dag. Og alle andre dager. 

Jeg håper dere føler dere rå idag, og om ikke så håper jeg vi føler oss litt bedre i morra!

Klem fra meg 💗

4 kommentarer

4 thoughts on “Det er vel bare å si det som det er:

    1. Hei! Jeg blir alltid så nysgjerrig når folk skriver kommentarer som dette. Jeg har aldri en intensjon om å lure noen, men sånn som i går satt jeg og holdt på å lyve om hvordan dagen hadde vært, men jeg kom frem til at det var bedre å si det som det er. Kjipt om du hadde en forventning om at jeg skulle røpe en stor hemmelighet eller noe annet – Det var hvert fall aldri meningen 🙂 Ha en fin dag!

  1. Hei! Jeg er helt enig i at alle har lov til å ha dårlige dager. Men det jeg syns er rart, er at noe så lite kan få deg, og flere, til å grine…? Så små bagateller liksom. Jeg har levd med kronisk utmattelse i 6 år nå. Har ikke sovet ordentlig på 6 år! Konstant uopplagt, fjern, glemsk og sterke smerter i hode, öyne, svak for lyd og lys+++ Vet vi har forskjellig terskel på hva vi takler her i hverdagen og i livet. Men det så fjernt fra min verden… Det blir sånn bipolar lidelse i mine örer når noe så lite kan sette ut mennesker. Fra höyt til lavt av sååå lite! Dine drittdager kan väre mine absolutt beste dager!
    Husk det! Jeg liker deg godt altså, Marthine. Ville bare skrive dette. Klem! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *