1-0 til Kasper Wikestad

Categories Podkast 🎧

Jeg kan høre stemmen til Kasper Wikestad om jeg lukker øynene. Jeg kan til og med få gåsehud. Det tar meg umiddelbart tilbake til NM-finalen i 2019, da Christian og Frisk Asker spilte mot Storhamar. Da C skøyt det avgjørende skuddet, via lagkompisen og i mål, og Kasper av full hals hyler navnet hans og at Frisk Asker er norgesmestere. Det er sånn jeg kjenner han. Det er sånn vi kjenner han. Engasjert. Geniun. Lidenskapelig.

Det siste året har vi fått blitt kjent med Kasper på en helt annen måte enn hvordan vi har kjent han tidligere. Utenfor kommentatorboksen og diverse arenaer. For litt over et år siden fikk han beskjed av legene om at hadde svulst både i tarm og nyrer – og at han umiddelbart måtte opereres. Det ble et mareritt, og Kasper var sikker på at han skulle dø. Men i dagens episode er han gjest Sykt Ærlig Med Martine.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

 

1 kommentar

1 thought on “1-0 til Kasper Wikestad

  1. Tro på Jesus, Martine!
    Check up ” newage testimony ” på youtube og se vor mange som kommer till tro på Jesus. Folk som vaert innen yoga ,meditation, forskellige religioner mm..

    Han er veien, sannheten og livet.

    Joh 14:6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *