Høstnyheter og rabattkode hos Ellos

Categories Outfit

Reklame | Ellos

Hallooo på deg 🤎

Nå tenkte jeg å servere deg både en njuuuudelig rabattkode hos Ellos, og noen av høstnyhetene som er… Ah, så fine de er! Rabattkoden er 445409 og gir deg 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp (inklusivt eksterne varemerker) og 5 % ekstra rabatt på nedsatte priser ut oktober! Så om du digger noe vise det jeg nå skal vise eller om du finner noe annet som passer midt i blinken for hos Ellos, husk å legge inn rabattkoden. 

Denne 🖤 Den er like fin i sort og brun, som er de to andre fargene den kommer i! Du finner den HER. Alle fargene finnes i str. 34-52, som med det meste fra Ellos. 

Plain og perfekt! Du finner denne HER. Den inneholder forresten gjenvunnet materiale som er brukt for å redusere mengden avfall, samtidig som det ikke er brukt nye ressurser. YEY! 

Denne jakka finner du HER

Hvor fint og HVOR deilig er ikke dette settet? Du finner genseren HER og buksa HER

Det sorte settet er faktisk både for fint og digg til å ikke bli vist det også… Genseren finner du HER og buska finner du om du klikker HER

Er det bare jeg som digget dette antrekket? Kjolen kan du klikke hjem HER og om du digget skoene så finner du de HER

Om du vil ta deg en titt enten fordi du er på utkikk etter noe eller fordi du bare vil hente litt deilig inspirasjon, så kan du klikke deg rett inn til Ellos HER. Husk rabattkoden er 445409 og gir deg 33 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp (inklusivt eksterne varemerker) og 5 % ekstra rabatt på nedsatte priser ut oktober! 

Håper du føler deg minst like kul som det siste antrekket i dag. Klem fra meg, 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *