Vi har noe å fortelle dere…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg tror egentlig ikke det overrasker de som kjenner oss, jeg tror egentlig de fleste bare har tenkt at det er typisk oss. Og det er det. Men hvem hadde trodd? Mamma hadde hvert fall trodd det. Hun har sagt det hele tiden, men jeg har bare fnyst av det og sagt at det aldri kom til å skje – Ikke med det første hvert fall. Vel… Det har skjedde. 

Vi har visst det en stund selv, men det har vært fint å bare ha det litt for oss selv. Tid til å fordøye det liksom. Nå begynner vi å lande veldig i det og alt av valg er allerede landet og signert. 

Så her er greia: 

21.april kjøpte vi oss nytt hjem. Herregud, hadde vi ikke akkurat tatt over leiligheten vår. Jo, det hadde vi. Men som jeg sier… Det er typisk oss. Det er liksom bare et eller annet som fenger oss tror jeg… Som driver oss. Kanskje det er livsstilen vi har levd siden vi møttes som har gjort det sånn, eller så er det bare meningen at vi fant hverandre og skulle gjøre disse tingene sammen. 

Greia er egentlig den at vi så at det var et nytt byggeprosjekt rett i nærheten av vår nåværende leilighet, som kun var i planleggingsfasen. Vi undersøkte litt, meldte interesse og tenkte at det kunne passe fint med et nytt prosjekt om en stund. Kanskje et par år. Dagen etter kom C hjem og spurte om vi ikke skulle sjekke ut prosjektet vi egentlig drømte om da vi kjøpte leiligheten vi bor i nå. Jeg vet ikke hva som gikk av meg, men jeg sa ja, jeg tok kontakt med megleren og dagen etter kontakt med banken. 

Bildet over er fra da vi var på visning. Herregud, vi var så forvirra, spente, glade og… Hysteriske 😂 Eller… En av oss var det, rettere sagt meg. Han er liksom stort sett ganske rolig – Det jeg som skravler, spør, graver og smeller på. 

C nevnte nok dette byggeprosjektet mest fordi han egentlig ville få meg på andre tanker, fordi han kanskje ikke var helt overbevist over det som egentlig var utgangspunktet. Verken han eller jeg trodde nemlig at vi skulle ha signert og kjøpt vårt neste hjem få dager senere. Vi falt jo pladask, og det tror jeg det egentlig er umulig å ikke gjøre… Vi har jo egentlig vært forelsket i 2 år allerede. Faktisk var det der vi feiret at vi hadde kjøpt vårt nåværende hjem. 

Så ja… Vi har rett og slett kjøpe oss et nytt nybygg. Planen er at det skal være klart i slutten av 2022, og det er jeg egentlig glad for, for jeg er langt ifra ferdig med å bo i vår nåværende leilighet.

Det er sikkert noen av dere som synes vi er spinnville, det synes alle våre nærmeste også, og vi er det. Vi veit det. Men det føles helt rett, og jeg har elsket den prosessen vi har fått tatt del i her vi bor nå, og det enda gøyere denne gangen. 

Gurimalla… Dette blir veldig spennende, og veldig gøy. Jeg gleder meg til å dele dette prosjektet med dere også, med enda mer erfaring enn sist.

Det ekke kjedelig hvert fall, det kan jeg skrive under på 💛

6 kommentarer

6 thoughts on “Vi har noe å fortelle dere…

  1. Gratulerer så utrolig mye! Det blir gøy å følge dere i overgang til enda et nytt hjem!😊❤

  2. Tenker at det er litt crazy, men tenker mest at det er to smarte, unge mennesker som gjør lure investeringer.

  3. Gratulerer så mye, så spennende 🙂🥳 Følge hjerte er viktig så masse lykke til 👏🏻👏🏻👏🏻♥️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *