Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG❤️

✗ Her om dagen gikk det opp for meg hvor heldig jeg er. For til tross for at livet er rare enn noen sinne, så er jeg trygg, jeg har god økonomi, jeg har verdens beste familie, alle mine nærmeste er friske og jeg ja… Det er en stund siden jeg har tenkt på det sist, men fysøren: Jeg er griseheldig.

✗ Nå har jeg bodd i Stockholm i et halvt år, og det er først nå jeg har reflektert over hvor forskjellig Norge og Sverige har håndtert Covid-19. Jeg har flere svenske venner jeg har tenkt over at har tatt lett på det og som har opplevd Covid-19 som noe fjernt, men nå, når det virkelig brenner i Stockholm, så er det tydeligere enn noen gang. Det er så rart å ha opplevd både Oslo og Stockholm på sitt verste, og hvordan vi automatisk styrer unna hverandre i Oslo, hvor strengt det er og hvordan du ikke en gang kan løpe inn på Circle K for å tisse uten munnbind. Ja, og hvordan du fortsatt kan være på shopping som før her, uten munnbind og klemme, om du vil i Stockholm.

✗ Når det er sagt, så må jeg faktisk skryte av vårdcentralen(e) her i Stockholm. De har et litt annet system enn hva vi har hjemme i Norge og hva jeg er vant til, men for meg, som ikke er skrevet i Sverige funker det… Eksemplarisk. I disse dager kan man bare ringe, så får man oppsatt en time med en sykepleier over telefon som hjelper deg.

✗ Tenk hvor mye irritasjon og hvor mange diskusjoner verden hadde spart seg for om folk som ikke har noe som helst grunnlag eller viten om det de uttaler seg om, hadde droppa det a. Om man bare tenkte at “dette er ikke min business, så dette trenger ikke jeg å bruke energi på” eller i andre tilfeller “dette er ikke mitt felt, så her må jeg nesten lene meg tilbake og tilegne med kunnskap i stedet for”.

✗ Pepperkakedeig som koster litt ekstra, smaker også… EKSTRA.

✗ Klining på Instagram med andre enn den du kliner med ellers, er så jækla langt utafor at jeg knapt orket å forholde meg til det.

✗ Jeg gleder meg forresten til vi kan kline med alle vi vil kline med igjen. Til vi kan henge rundt halsen på hverandre, gi hverandre en klem, treffe nye mennesker, reise dit vi drømmer om, se hverandre smile uten om bak munnbindet og til å bare være igjen… Så mange, eller få vi vil. Oss selv. Fullt ut.

✗ Kan vi bare snakke litt om HVOR FORBANNA DYRT DET ER Å KJØPE NYTT HJEM? Pengene flyr ut av vinduet, og en skyvedørsgarderobe her, solskjerming der og el-billader der gjør meg nesten svimmel. Og det er bare litt av det. Jeg skjønner at jeg sikkert kunne gjort ting billigere, men altså… MAKAN! Bare at noen skal komme og fikse noe koster jo mer enn hva jeg bruker på mat i uka, ikke sant.

✗ Koden Martinehalvorsen20 gir deg 20 % på Lyko HER. Sånn i tilfelle du skulle behøve noe stæsj. ❤️

✗ C har fire kamper denne uka, og med kamp i morgen, og roadtrip fra torsdag-lørdag, og ny kamp igjen på søndag, så prøver jeg å holde pusten litt og tenke at neste uke, DA blir det jul for alle penga. Hvert fall fra mandag til fredag. Det gleder jeg meg noe så innmari til, hehe!

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *