Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Det er muligens en forbanna klisje, men stadig vekk så går det opp for meg hvor viktig det er å aldri dømme noen før man faktisk kjenner de. Jeg jobber mye med det selv og ja, jeg har brent meg flere ganger. Jeg minner meg selv på hvor viktig det er å alltid prøve å være ålreit mot nye mennesker og mennesker man ikke kjenner – For man vet faktisk aldri.

✗ Tidligere i dag kom jeg over en artikkel som lød ca som dette: “Denne typen menn jeg best orgasme”. Nysgjerrig som jeg var trykket jeg meg selvfølgelig inn, og konklusjonen var at neste gang man er på byen så burde man sjekke opp en mann som er morsom og som lukter godt. Haha, er det bare jeg som syntes sånne artikler i beste fall er dødsteite?

✗ Jeg håper at alle med garasje vet hvor heldige de faktisk er, hilsen en som er ganske lei av å skrape is og måke snø av bilen.

✗ Jeg skal på ingen måte mene masse om det å for eksempel være veganer eller det å for eksempel være en klimaforkjemper, men er det en ting jeg syntes er synd så er det når de som er det glemmer å sette pris på de små stegene vi andre tar i riktig retning. I mine øyne så hjelper det MASSE å ta små grep, ta noen steg i riktig retning og jobbe med å bli mer bevisst. Jeg opplever ganske ofte å få kjeft for at jeg ikke gjør nok, i stedet for ros for at jeg faktisk prøver å gjøre litt – Og det syntes jeg er veldig synd, og kanskje litt feil. Det må da være mye bedre med to kjøttfrie dager i uka, enn ingen! Eller?

✗ Noen ganger går det opp for meg hvor sinnssykt heldig jeg faktisk er, og da må jeg nesten bare sette meg ned og gråte litt. Akkurat nå har jeg det veldig fint, jeg trives godt og jeg er faktisk ordentlig takknemlig.

✗ Jeg blir alltid glad av å se på bilder av søte kattunger og hundevalper, så hvis du trenger å bli litt glad så kan du se litt på dette:

✗ Nå er jeg inne i en sånn periode der jeg føler meg dritfin den ene dagen, og det helt motsatte den neste dagen. Det er skikkelig stress og egentlig veldig rart. Jeg ser jo stort sett helt lik ut i går, som jeg gjør i dag, så det er garantert topplokket som trenger en oppvask – Og ikke noe annet. Men, det tror jeg er fint og nødvendig av og til.

✗ Jeg har veldig lyst til å bli flinkere til å lage innhold til YouTube. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke akkurat er et råskinn enda, men øvelse gjør mester, eller hva?

✗ Det er lenge siden jeg har spist avokado, men tidligere i dag fikk jeg skikkelig lyst på det. Jeg fikk SJOKK når det gikk opp for meg hvor mye én avokado koster. Altså, wow…..

✗ Nå skal jeg snart på fotballtrening, og jeg må ærlig innrømme at det ikke frister like mye som det en gang gjorde å løpe ute i snø, flere minusgrader og ikke minst det å fryse. Men, det blir helt sikkert bra og jeg vet at det kommer til å føles veldig bra etterpå! Her ville jeg egentlig legge inn en muskelemoji, men det er noe feil med plattformen, så emojier blir bare en haug av spørsmålstegn om dagen. Men da vet dere det. 

Vi snakkes <3

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *