Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD TIRSDAG💛

✗ … Fra hun som nok en gang måtte kaste seg rundt, telle til ti og foreta en endring i livet i går. Enda en gang, haha! Det er jo tross alt to uker siden sist jeg følte jeg sto opp ned og ikke hadde snurrings på noe som helst. Jeg skal fortelle status enten i kveld eller i morgen, jeg må bare få tunga litt rett i munnen igjen😂

✗ Jeg kan ENDELIG begynne å spille inn podkast i studio igjen, og det er jeg SÅ glad for! Fra og med juni er alle episodene spilt inn i studio igjen, men det kommer selvfølgelig episoder i mai også – Og selv om lyden ikke er like god som i studio så blir de veldig fine. Gjestene byr på så mye spennende og fint, og torsdagen episode tok plutselig en helt annen vending enn jeg faktisk trodde! Gurimalla, jeg er så takknemlig for at jeg har muligheten til å bli kjent med og prate med så mange spennende, interessante og fine folk!

✗ Jeg lurer på noe! Jeg syntes det er jækla dårlig formulert og dust å spørre noen om når de tenker og få barn, men er det kjipt å spørre noen om de ønsker barn? Ja, eller om de har tenkt på å få barn?

✗ I går delte en bekjent en story på Instagram der har spurte om noen, noen gang har sett at en heisekran blir tatt ned eller opp. Og… Har du det? Jeg har hvert fall ALDRI DET.  Han fulgte opp med et svar fra en følger som lurte på om han noen gang har sett en babydue. Manager Christoffer (til nydelige MGP-Ulrikke) gjorde meg forvirra i typ hele går😂

✗ En ting jeg alltid har lurt på er hvorfor folk ikke bare kan si det til deg om de har et problem med noe. Enten så er det et så stort problem at du må få lufta det, eller så kan du drite i det. Neida, eller jo. Det skaper jo så unødvendig drama og surr ved å ikke ta tak i det, eller ved å snakke med noen andre enn den det faktisk gjelder!

✗ Har du noen gang truffet en person også har du nærmest blitt sjokkert over hvor hyggelig, fin og ålreit personen er? Det har jeg, og hva er det egentlig som gjør at vi dømmer noen eller tror at noen er sånn eller sånn, uten å egentlig ha peiling? Altså, jeg kunne jo skrevet ned en liste med grunner – Men jeg syntes det faktisk er ganske lærerikt og kult, og jeg håper at sånne møter gjør meg til et litt mer åpent og kult menneske selv.

✗ Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette, men… Er det bare jeg som syntes at enkelte ting tar litt av? At alt plutselig er farlig, at man ikke kan finne på å ta det eller gjøre det. Nå skjønner du sikkert ingenting, men jeg syntes det av og til er vanskelig å holde tunga rett i munn i denne bransjen. La oss ta eksempelet: Lillsøs bruker et tilskudd (som jeg annonserte for, en tid tilbake) for huden hennes – Og hun har for første gang på år og dag sett resultater og huden er faktisk mye bedre. Ah, jeg kjenner at jeg er redd for å trå feil her. Det er ikke sånn at ingenting influensere tipser om fungerer, selv om det garantert er mye som er ræl – Og som kanskje ikke de veit at er ræl sjæl en gang. MEN! (dette sier sikkert alle): Det jeg tester, har jeg personlig testet og følt en effekt av. Vi snakker selvfølgelig ikke om slankepiller eller andre greier du kan få gratis av meg.

BTW: Jeg syntes DENNE artikkelen var veldig bra, og selv om ikke det dreier seg om verken tilskudd, serumer eller hva – Så er det veldig relevant. Kunnskap er bra – Samtidig som det er viktig å huske på at man ikke kan dra alt under en kam. Om det gir mening. 

✗ Vi må selvfølgelig snakke litt om været, haha! Det regner, eller snør, eller hva det nå gjør om hverandre og i det ene sekundet er det knallsol og i det neste så blåser man nesten over ende. Jeg håper været bare tuller litt med oss og at det byr på sommer og sol hvert øyeblikk. Jeg gidder ikke noe annet. 

✗ Jeg har tenkt til å bruke den fine bunaden min på 17-mai, men jeg kom over DENNE kjolen fra Ellos! Den er kanskje litt voksen, men den hadde vært perfekt til det jeg skal.

✗ Nå skal jeg dra på meg treningstøyet og komme meg på fotballtrening. Jeg håper at jeg verken snør bort eller blåser bort😂

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Da skulle du vært her i Trøndelag du. Her har det ikke vært vår enda… Og det har snødd de siste dagene! Æsj! 🙁

  2. Hva syntes egentlig vennene dine at du skriver et sånt innlegg som du gjorde i går? Jeg føler ofte at mine syntes jeg er tidenes idiot hvis jeg i det hele tatt nevner det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *