Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei tirsdag, og hei dere❤️

✗ I går hadde jeg tidenes søndagsfølelse, og jeg tror grunnen er at vi snek til oss en liten tur hjem til familien til C etter kampen hans på søndag. Det var mest hei og hadet, men nok til at jeg gikk inn i kosemodus aka søndagsmodus.

✗ Jeg stusset over at kalenderen min var overraskende tom denne uken da jeg gikk gjennom den forrige uke, men jeg skjønte fort at grunnen er at det er vinterferie denne uken… DET var tider det. Jeg gir det litt skylda for gårsdagens søndagsfølelse også faktisk. Siden jeg har en roligere uke enn normalt så merker jeg at jeg har gått halvveis inn i feriemodus. Den ene foten står i feriemodus, mens den andre er på jobb. Litt forvirrende.

✗ Jeg har vært produktiv, ganske rå og flink til å gjøre hva som er best for meg siden vi ønsket et nytt år velkommen, helt frem til før helgen. Jeg veit at folk kaller det for å både feile og «å gå på en smell»,  kall det hva du vil, men det er vel sånn med alt man gjør. Det er jo ikke alltid det går veien! Så om du har gitt opp å spise mat du veit er bra for deg, å få på deg joggeskoa og komme over dørstokkmila eller legge deg tidsnok om kvelden fordi du har gått på en så kalt smell, så betyr ikke det at du må vente et år til neste gang. Det er lov å starte igjen i morgen, eller fortsette der du slapp.

✗ Av og til så tenker jeg på hvor interessant det hadde vært og vist folk som skriver dritt, teite kommentarer eller lite konstruktive meldinger på Facebook hva det faktisk kan gjøre med noen. Hvordan det påvirker, hvor hardt det kan treffe og hva det medfører.

✗ Jeg tror jeg skal begynne å vente med å se alle nye serier til alle episodene har kommet, for det er SÅ irriterende å måtte vente uke, etter uke på nye episoder. JEG VIL HA SVAR NÅ!

✗ Jeg er et veldig ambivalent forhold til at det dukker opp minner på Facebook. Det hender det liksom dukker opp bilder fra hendelser som ikke var så kule, bilder av mennesker man savner og statuser man aldri burde skrevet (😅)

✗ Apropos kjipe kommentarer (og folk). Jeg leser omtrent aldri noe som ikke er konstruktiv eller nyttig om meg selv, og jeg har gitt streng beskjed til alle mine venner og nærmeste om at jeg aldri vil få en kommentar, status eller kjip mening om meg sjæl tilsendt, kommentert eller snakka om med meg i nærheten. Man blir jo KUN lei seg, og det er jo ikke vits.

✗ Hvorfor er det ingen som snakker om at omtrent all selvbruning blir seende ut som dette etter noen dager? Det ekke akkurat så sjukt fint.

✗ Tror du at det hadde vært mindre kroppspress og fokus på kropp om vi hadde snakket mindre om det og viet det mindre fokus? Om kroppene våre bare kunne få være som de er, syntes som de gjør og duge som de allerede gjør. Hmm…

✗ Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg skal på kampen til C. Han spiller mot kjæresten til Pia i dag, så vi er en goood gjeng som skal på kampen og heie både den ene og den andre veien. Eller, jeg heier bare en vei – Men det får være greit😂

Jeg håper du får en fin kveld💗 Ta vare på deg selv!

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Du må prøve selvbruningen tim Sophie Elise! Glöd. Den blir aldri skjoldete! Sykt bra selvbruning. Blir veldig naturlig

  2. Selvbruningen fra dior er sykt bra og har aldri blitt skjoldete! Lukter litt kraftig av den bare 😅😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *