Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Litt senere enn vanlig, men hva er det man sier? Bedre sent enn aldri✨

✗ Jeg har nemlig ikke avsluttet arbeidsdagen helt enda, men det gjør ingenting, for denne dagen har vært så innholdsrik. Arbeidsdagen varte litt lenger enn planlagt, så C ble med en på laget hjem på taco og jeg slang meg på da jeg var ferdig. Luksus med taco på en tirsdag si! Nå sitter jeg her og gjør ferdig de siste punktene på to do-lista.

✗ Jeg skulle så gjerne ønske at vi var flinkere til å heie på hverandre jeg. Jeg tror faktisk at jeg skal skrive et eget innlegg om dette når jeg tenker meg om. Om ikke så bruker jeg alle de ti tankene på akkurat dette, haha!!

✗ Er det ikke komisk at man av og til utsetter ting som bare stresser deg, og som egentlig tar 30 sekunder å løse?

✗ Det er helt greit at det kommer snø nå, men må det regne bort, blir glatt og grusomt? 😫

✗ Jeg syntes det er så forbanna teit når folk legger ut videoer der de sitter bak rattet og kjører. Jeg kunne liksom ikke brydd meg mindre om at du kjører bil, digger det og hører på en kul sang. Jeg kunne heller ikke brydd meg mindre om at du tror at det går helt fint, og at du er fratatt at en ulykke skjer.

✗ Jeg fikk treningsforbud fra kiropraktoren min for to uker siden, fordi jeg har krangla med korsryggen min. Idag trappet jeg opp det treningssenteret og det var helt nydelig. Det som ikke er like nydelig er hvor mye formen forfaller på to uker. Jeg har en jobb å gjøre (igjen)💪🏻

✗ Er det ikke sykt rart hvor uenige vi kan være? Uansett om man mener noe bra eller noe viktig som de fleste er enig i, så finnes det ALLTID noen som er uenig, samme hva.

✗ I dag har jeg spilt inn to skikkelig interessante episoder til podkasten min. Jeg er egentlig helt tom, for det gjør så inntrykk. Jeg er så stolt, glad og takknemlig for alt det viktige og bra jeg får muligheten til å formidle i podden. Ja, og spesielt ovenfor alle de som bruker stemmen sin til å dele sine historier og erfaringer.

✗ C har tidlig kamp på lørdag, fri (wooooho) på søndag og trening etter 12 på mandag, så vi har faktisk booket oss inn to netter på et høyfjellshotell i helgen vi. Spontant og nydelig! Jeg gleder meg faktisk så mye at jeg nesten er redd for å ødelegge det med og ha for høye forhåpninger, hehehehe.

✗ Har du spist tortilla chips med nacho cheese dip? Om ikke, så GJØR det. Hilsen hun som spiser det i skrivende stund.

Forresten! Livets bukse i merinoull, som jeg har tipset om cirka femti ganger før, er på 30 % idag. Du finner den HER i svart og brun HER. Jeg har begge, og har på meg den sorte akkurat nå, hehe.

Jeg håper tirsdagen din har vært liiiike fin som det du er🥰

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *