Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Ikke for å være hun bloggeren som teaser med at «det skjer syyyyykt mye spennende om dagen altså», men helt ærlig. Det skjer syyyykt mye spennende om dagen altså. Jeg blir helt svett, full av adrenalin og spent!

✗ I kveld skal jeg på Norge-Sverige sammen med pappa, bestefar og storebror og jeg gleder meg skikkelig! HEIAAAA NORGE🇳🇴 Ja, jeg heier ikke  voldsomt. Men jeg heier. Flaks at de to spillerne på Sverige som jeg er litt svak for ikke skal spille.

✗ Søsteren min satt og sang av full hals til russesanger på søndag og det slo meg for første gang at jeg faktisk begynner å dra på åra. Ja, ikke sånn da, men jeg trodde at jeg fortsatt var en del av russen liksom. Det er jeg tydeligvis ikke. Jeg fikk klar beskjed om at jeg var ut og at hun var in. Greit. 

✗ Jeg har en drøm om at folk skal slutte å være så hårsåre. Jeg forstår at det kanskje er for mye å be om, men jeg gir det et forsøk.

✗ Det er en ting jeg har tenkt på flere ganger og med fare for å tråkke inn i et vepsebol så må jeg bare spørre… Er det ikke bedre at man forsøker å gjøre noe for miljøet? Jeg fikk nemlig slengt etter meg at hvis jeg ikke spiste kjøttfritt hver dag, så kunne jeg bare drite i det her om dagen. Men hallo! Er det ikke bedre at man prøver noen dager, at man kjører litt mindre bil, at man er litt flinkere til å kildesortere og at man kjøper litt mindre? Litt må da være bedre enn ingenting?! Tenk om alle hadde gjort litt a.

✗ Jeg har alltid lett etter min gjeng. Mine folk. De som er bra for meg. Herregud som jeg har lett. Det begynner sakte men sikkert å gå opp for meg hvor heldig jeg er som har de menneskene jeg har i livet mitt, og at jeg av og til må lukke opp øynene og sette pris på det jeg har.

✗ Jeg må kjøpe meg vaffeljern. Jeg har egentlig sagt til C at jeg ønsker meg vaffeljern, så vi får se om det blir no vafler. Håper det!

✗ I går hadde jeg en sånn dag der jeg følte meg DIGG uten sminke. Takk våren og takk for at du tillater deg det Marty.

✗ Jeg har aldri før blitt klein av verken “Neste Sommer” eller “Helt Perfekt” på TV Norge, men makan… Jeg blir altså så KLEIN. Jeg føler meg som 13 år igjen.

✗ NÅ skal jeg spise middag og på kamp med gjengen. Heng med på Instastory: @martine.halvs!

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *