Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Processed with VSCO with c1 preset

GOD TIRSDAG.❤️

✗ Nå lengter jeg altså så inni hampen etter vår. GIIIII MEG VÅÅÅÅÅR! De siste dagene har det knapt blitt lyst her, jeg blir våt på beina bare jeg går i søpla og man kan nesten spise tåka meg skje. Men, jeg har begynt å høre fuglekvitter, og det er et sikkert tegn på at vi sakte men sikkert går mot lysere tider! Huuuurra.

✗ I dag fikk jeg en ferdigstilt skisse til det nyeste produktet til GUTS… Det ble så sjukt bra! Gleder meg skikkelig til å dele det med dere.

✗ Ikke for å være en sutregeit ovenfor de som jobber rumpa av seg for å bekjempe jævlakorona men… Jeg har så mange spørsmål. Det er liksom så mye som ikke gir mening. Som for eksempel at du får lov til å trene med laget ditt når du er 19 år, men at du den dagen du fyller 20 år ikke får det. At Norge omtrent er det ENESTE landet som ikke gjennomfører hockeysesongen (uten publikum) så godt som vanlig. At jeg har en bekjent som er gravid med tvillinger og som er innlagt på sykehus på grunn av riskosvangerskap, og som får treffe samboeren sin – Men ikke sønnen sin. Jeg bare… Jeg er vel bare dritarita lei. Men det er vi vel alle.

✗ Jeg er skikkelig spent på hva utfallet av gjenopptakelsen av saken til Viggo Kristiansen blir. Det er vel lov å si at man virkelig håper at det ble dømt rett den gangen? Samtidig som jeg synes at det er rett at det blir dobbeltsjekka om det faktisk ble det? 

DENNE dusjhylla er så genial! Den går fra gulv til tak, står stødig og gjør det veldig enkelt å ha system i dusjen. Den er attpåtil på salg nå og koster 359,-. Om du tråkker rundt i såpe og sjampo i dusjen, hater å få stygge såpeflekker på gulvet eller bare vil ha en genial løsning, så anbefaler jeg denne på det sterkeste! 

✗ Er det bare jeg som blir bombardert, og da mener jeg booooombandert av sånne chatgrupper i dm’en min på Instagram som bare er spam fra?

✗ Jeg digger folk som heier på seg sjæl, som fremmer seg sjæl og som veit sin verdi, men jeg har tenkt på en ting, uten å ha noen fasit på det… Tanken kom etter og ha sett en Instastory der en topptrent influenser skulle dra meg seg følgerne sine på trening. Og jeg bare.. Tror du at noen av de som aktivt deler sine egne treningsøkter, deler det for å vise frem seg selv, eller for å inspirere andre? For jeg hadde ikke sjangs i havet. Ikke til å tilpasse etter eget nivå en gang. Jeg digger å hente inspirasjon fra andre, men enkelte deler jo økter som passer for C som er topptrent, ikke for meg, som er mosjonisten i gata. Det gjør jo at hvert fall at jeg detter av lasset, og noe sier meg at det gjelder ganske mange andre også. Hmm… Som sagt, det er bare en tanke, og det betyr IKKE at det ikke er greit, men hva tenker du? Jeg vet ikke en gang om jeg delte denne tanken ryddig nok til å forstå den en gang 😅 Jeg bare: Hva er intensjonen? Samtidig som det bryr meg personlig i lilletåa, fordi det da finnes mange andre som tilpasser og drar meg selv alle som vil – Uansett nivå.

✗ Ser jeg et eneste menneske til som blir gravid nå, så kommer verpesjuka mi til å ta meg her. Det rasler i livmora, og spesielt etter at jeg fikk æren av å smykke meg med tittelen tante. Heldigvis så rasler det litt i fornuften også, og det trumfer foreløpig flotte gravidbilder, søte bebbiser og bittesmå plagg som henger på tørkesnora på Instagram klare til og brukes av en nydelig liten krabat.

✗ Har du forresten sett “Alla utom vi” på Discovery +? Den handler om Hilma og Ola som desperat prøver å bli gravide, samtidig som alle rundt dem blander seg og har en mening om alt mulig rart. Den er lettbeint, ålreit og absolutt verdt å binge. Den passer nok bedre for meg enn for C, men jeg veit da søren om vi må krige med nebb og klør vi også, så han har bare å se den han også. Sånn i tilfelle. Den er komisk, gjenkjenbar og fin! 

✗ Nå skal jeg på butikken og henta pakka mi på posten. Og i den ligger DENNE veska som jeg har klikket hjem. Den koster 384,- nå og jeg håper den blir like perfekt som jeg håper til hverdagsbruk. Det er alt mange vesker der det ikke er plass til både vannflaske, mobil og lommebok, og da er det sjukt like praktisk (om du spør meg). Så ja, jeg håper vi to skal få et langt og godt liv sammen.😂

SNAKKES 💛

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Jeg blir også bombandert! Jeg har tilogmed lukket profil, men fortsatt masse drit. 😩 Av folk jeg ikke aaaner hvem er..

  2. Hei, den dusjhyllen har jeg også sett på, men leser så blandede tilbakemeldinger. Har du den og fungerer den greit eller bare sklir den?🤯☺️☺️☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *