Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei fra Strømstad Spa! Jeg har stortkost meg i helgen sammen med mamsen. Jeg har til og med sittet på en restaurant og spist kake alene. Voksenpoeng, som jeg kaller det. Før hadde jeg besvimt av flauhet, men i går følte jeg meg både voksen, selvstendig og kul. High five til meg sjæl.

Mamma og jeg har prata hull i hodet på hverandre, shoppa litt, badet, hengt på spaet, spist nydelig mat, vært hos frisøren, tråkka rundt i morgenkåpe og jeg har nytt en sminkefri og fin helg.

I dag skal vi benytte muligheten til å bedrive litt harryhandling, sånn når vi først er her. Pepsi Max, here I come, sier bare jeg.

Men, først er det klart for ukens spørsmål og svar. Jeg anbefaler forresten å følge med på Instagram i kveld, for det kommer en – om jeg så får si det sjæl – svært bra konkurranse! Følg med på @Martine.halvs.

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig fint om dagen. Det har vært veldig hyggelig og tilbringe helgen sammen med mamma! Jeg føler at jeg har overskudd og energi om dagen, samtidig som jeg er veldig trygg på meg selv, noe som føles veldig bra. Jeg er ivrig, glad og tilfreds og det setter jeg STOR pris på. Håper at dere også har det bra <3

Er Ida (hun som var med i YouTube videoen) i familie med deg?

Hehe, nei. Ikke som jeg vet om hvert fall, heheheh. Det er faktisk ganske mange som har lurt på det samme!

Hvilke byer kunne du tenkt deg å flytte til?

Jeg er egentlig åpen for det meste. Jeg tror jeg er inne i en periode der jeg vil lære, oppleve og forstå mer, og akkurat nå føler jeg at jeg vil oppleve hver minste lille krok. Det hadde vært heftig og bodd i New York, London, Los Angeles og det som sikkert de fleste svarer, men jeg er som sagt åpen for både særere og mindre steder også!

Ville du valgt å se bra ut eller å føle deg bra?

Jeg ville valgt å føle meg bra 10 av 10 ganger!

Møtes du og Grunde mindre og mindre?

Vi møtes veldig sjeldent i forhold til hva vi gjorde. Vi er fortsatt venner og vi pratet sammen sist på telefonen for noen dager!

Hvordan ser livet ditt ut om 10 år?

Oi, wow. Haha! Godt spørsmål. Jeg håper at jeg har giftet meg med “drømmemannen”, at jeg har vært så heldig å få barn, at jeg bor i huset jeg ser for meg nå, at jeg er så privilegert at jeg får jobbe med mitt eget firma og at jeg har det bra. Klisje, men det får værra greit vel? Haha!

Skal du fjerne den gamle Instagramkontoen din?

Det er planen, men akkurat når det blir vet jeg ikke. Jeg har en del ting som ikke kan slettes med tanke på samarbeid og sånt enda, og det kan ta sin til å fikse! Følg meg gjerne på den nye: @Martine.halvs.

Er du storbyjente eller liker du å være på landet?

Jeg kan godt tilbringe en dag i byen med jobb, møter, shopping og høye skuldre, men jeg vil aller helst komme hjem til “landet”.

Hvordan takler du dårlige dager?

Godt spørsmål. Jeg prøver å gjøre ting jeg vet at jeg ha godt av. Jeg går stort sett alltid en tur med musikk, en podkast eller en lydbok på ørene. Jeg prøver å ha på meg klær jeg føler meg fin i, føle meg ren og fresh, spise mat som gjør at jeg føler meg sterk og tilbringe tid med mennesker som gjør meg godt. Det er ikke alltid jeg klarer alt dette på en dårlig dag, og jeg prøver å akseptere at noen dager rett og slett er skikkelig dritt – Og at det er greit <3

Har du noen tips til hvordan man kan slutte å bruke så mye energi på haters?

Det er lett å si at du skal gi faen, men det er faktisk det som kreves. Fjern de/det du kan, vær med mennesker som gjør at DU føler deg bra og minn deg sjæl på hvor bra du er. Hvis noen eller noe bare gir meg eller gjør meg dritt pleier jeg alltid å stille meg selv spørsmålet om jeg skal kaste bort tid og energi på å ikke ha det bra på grunn av det. Jeg nekter å kaste bort tid på mennesker og ting som ikke gjør at jeg har det bra! Lykke til <3

Hvordan få flere venner på ungdomsskolen?

Jeg har stor tro på å ikke hige etter de man tror er det rette, men kanskje prøve å finne de unike, de som er lik en selv og som ja, kanskje ikke er de kuleste i klassen. Det er jaggu ikke alltid enkelt å få seg venner, men prøv deg litt frem. Prøv å snakke med litt nye, utfordre deg selv og sett pris på det fine som er <3 Og… Ikke gi opp og tro at det er deg det er noe feil med. Det er ikke alle man har kjemi med, og det er helt greit det! Masse lykke til og husk at du er BRA!

Hvilket fotballag spiller du for?

Jeg spiller for Stabæk!

Helgens outfit. 

Hva er ditt motto her i livet?

Kick ass!!!

Hvilke fritidsaktiviteter gikk du på da du var yngre?

Jeg danset ballett da jeg var veldig liten. Jeg fant fort ut at det ikke var min greie og at jeg syntes at det var mer stas å spise boller på bakrommet enn å danse ballett. Jeg danset freestyle i mange år og jeg syntes at det var dødskult. Jeg har også drevet med hest i mange år, og det savner jeg hver eneste uke og ja, fotball. Det er fullt mulig at jeg har vært innom både det ene og det andre, men det er det jeg anser at jeg har drevet med litt lenger enn et kvarter. Jeg husker faktisk at jeg begynte på line dance en gang… Haha!

Hva er målet ditt med YouTube?

Jeg har lyst til å bruke YouTube til å publisere litt annet innhold enn jeg vanligvis gjør og vise meg litt fra en annen side. Jeg syntes at det er veldig gøy og til tross for at jeg enda har MYE å lære, så tror jeg at det kan bli veldig bra. Jeg har egentlig ikke satt med noe mål, og akkurat nå så blir jeg overbegeistret over at noen i det hele tatt ser på videoene jeg poster, hehe! Sjekk gjerne ut kanalen min HER.

Hva er din favorittfilm?

Akkurat nå så må det nesten bli “A Star Is Born”.

Hvordan kan man holde på en venn man er i ferd med å miste?

Du må gjerne dele noen hemmelige triks med meg, haha! Jeg har mistet kontakten med mange gode venner oppgjennom (vet at det hørtes ut som at jeg var 50 år når jeg skrev det), og til tross for at det både har vært litt trist og at jeg kan savne flere av de så prøver jeg å tenke at livet skjer. Nå kjenner jeg ikke situasjonen til deg som stiller spørsmålet, men hver gang jeg har trøbbel med en god venn prøver jeg å tenke om det er verdt å ta opp det som er i veien/ordne opp i problemet. Er det, det – Da tar jeg praten og legger inn en real innsats. Okei, dette var muligens ganske surrete, men prat med hverandre, det tror jeg hvert fall er et steg i riktig retning.

Hilsen hu som ikke har en master i vennskap, hehehehe.

Hvor henter du inspirasjonen din fra?

Fra overalt! Jeg kan bli inspirert av en kul jente på trikken, av en kronikk skrevet av en 14 års gammel gutt eller av en tilfeldig jente på Instagram. Ja, og alle de kule menneskene i livet mitt. Jeg skulle gjerne hatt en konkret svar, men jeg er så rar akkurat her, og jeg blir inspirert av egentlig alt. 

Har du noen tatoveringer?

Nei, det har jeg ikke og jeg har faktisk ikke lyst på det heller.

Hva skal du på Valentines Day?

Jeg har ikke peiling!

Hvilken videregående gikk du på?

Jeg gikk på Kristelig Gymnasium!

Hvor mange norske følgere har du på Instagram nå?

Jeg trooor jeg svarte på det for litt siden, men nå har jeg 96 % norske følgere som jeg er veldig takknemlig for!

Hvem heier du på i årets Farmen Kjendis?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har fått sett så mye på det, så det blir egentlig litt vanskelig å svare på. Men, fysøren for noen søte kattunger det er der, haha.

​Bleker du tennene dine? De er sinnsykt hvite.

Nei, det gjør jeg ikke! Jeg testet en sånn penn som liksom skulle gjøre tennene hvitere en gang, men det funket overhode ikke. Jeg tror rett og slett bare at jeg er veldig heldig med tennene mine, at jeg behandler de bra og ja – Det er jo hyggelig at jeg kan være heldig med noe jeg også si 😂

Er du forelska?

Ja, det er jeg.

Jeg håper at helgen deres har vært bra og at søndagen blir fin <3 STOOOR KLEM!

// Marty

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *