Om det som er både sårt, fint og vanskelig

Categories Podkast 🎧

Denne måneden skal vi prate om noe som er skikkelig vanskelig, vondt, sårt og viktig. Og kanskje til og med litt fint. Og lærerikt. Noe som vi aller kjenner til, på en eller annen måte. Noen har kjent det på kroppen selv, noen er veldig glad i noen det gjelder, noen har mistet noen og noen kjenner noen, eller vet om noen.

Månedens tema er kreft, og jeg vil denne måneden snakke med forskjellige mennesker om tematikken. Målet er at vi skal kunne både lære og forstå, at noen av dere som lytter skal føle dere litt mindre alene, at vi skal få kjennskap, kunnskap, trygghet og bli kjent med både viktige mennesker og historier.

Månedens første gjest er Martine, hun er kreftsykepleier og har en bred erfaring. Hun jobber i dag i Kreftforeningens rådgivningstjeneste, en gratis tjeneste for alle som behøver noen å prate med, og hun møter daglig spørsmål knyttet til kreft. Hun møter kreftsyke, påførende og de som behøver svar, deg og meg. Hos Kreftforeningens rådgivningstjeneste kan du få råd om kreft, dine rettigheter og muligheter. De har mer enn 80 års erfaring med kreft, og de har alltid god tid til å lytte. For ingen skal møte kreft alene. 

I dag snakker Martine med meg, og vi snakker om hvordan det er å jobbe så tett på kreft, hvordan det er når en man er glad i blir syk, hvordan man er en god støttespiller, hvordan man kan håndtere sorgen, frykten og alle tankene? 

Du når Kreftforeningen sin rådgivningstjeneste på 21 49 49 21 og du finner mer informasjon på Kreftforeningen.no, der kan du også skrive i stedet for å prate.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

Tusen takk for at du lytter til Sykt Ærlig Med Martine. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *