Om det er lov å si…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Nå har jeg akkurat landa i hotellsenga og jeg prøver å finne en passende stilling til de verkende bena mine. I dag har jeg gått, gått, gått og gått. Bratislava til beins anbefales absolutt, men kanskje ikke på én og samme dag.

I dag kickstartet jeg dagen med en treningsøkt. Jeg tok ikke hensyn til at jeg hadde tenkt til å gå, gå og gå enda litt til idag, så jeg løp intervaller som egentlig krever en powernap etterpå. Tolv timer senere ligger jeg her og lurer på hvordan folk kan dra på storbyferie for å slappe av. Men, jeg er ung og sprek, som mommoen til C hele tiden minner meg på, så dette ekke noen sak si!

Dagen i dag har hvert fall vært veldig fin. Etter litt trim på formiddagen tok jeg og mamma bena fatt. Vi trasket over en bro som går over Donau, rundt i en park og vips så endte vi opp på et kjøpesenter. OOOOPS, så leit! Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har fått kjøpt meg noe annet enn en t-skjorte jeg like godt kunne kjøpt på senteret hjemme, men, jeg fikk hvert fall lurt hun med meg. Ja, og sett en hel del! To fluer i en smekk.

I stedet for å shoppe endte vi heller opp med å spise pizza på en restaurant. Og sånn (👆🏼) så det ut på Instagram. Mens i virkeligheten så det litt mer sånn ut👇🏼

Det beste med hele dagen idag er at jeg fikk bittelitt tid sammen med C. Uten å bli for klissete så må jeg bare nevne at jeg savner han innmari. Så mye at det gjør vondt i alle bena i kroppen. All gåinga i dag har antakeligvis litt av skylden det også, men gurimalla… Jeg gleder meg til vi ligger på hver vår solseng om noen uker. Men! VM først.

Jeg har lett etter et sted å spise is her nede siden vi kom, og idag fant jeg det. To kuler med salt karamell, takk! Eller soľný karamelDu vet. Det er viktig å lære seg det viktigste først, sånn som hva salt karamell er på slovak(isk?).

I morgen er det duket for 17.mai-frokost med gjengen her på hotellet, landslagsdrakta er byttet ut med bunaden og jeg er overlykkelig for at jeg har funnet ut hvor jeg kan få tak i 17.mai-isen min i morgen. Er det noen sak si!

Nå skal jeg prøve å kapre meg de timene jeg kan med søvn og lade opp til en festdag i morgen. Østerrike-Norge står på planen og det hadde jo vært hyggelig om de gadd å by på en seier på selveste nasjonaldagen. Om det er lov å si!

Jeg håper dere har hatt en fin dag, at det har gått bra med alle som har hatt eksamener i dag og at morgendagen blir fin❤

Stor klem fra en overveldet og fornøyd Martine. Med vonde føtter. 

 

 

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Om det er lov å si…

  1. Hei Marty

    Ser ut som du koser deg veldig.
    Jeg har behov for å sende deg en mld ang meg og boken din…hvor kan jeg skrive den så det ikke kommer offentlig ut?

    Mange gode klemmer og hurra rop fra Anniken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *