Noe jeg ikke har fortalt om meg

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Tro det eller ei, men det er faktisk noen ting jeg verken har delt eller som du kanskje ikke veit om meg – Enda. Jeg tenkte derfor at jeg rett og slett skulle klinke til med et innlegg fullt av fun facts om meg, her jeg sitter og tar en pause fra sola.

✗ Jeg måtte google om fun facts skrives i et eller to ord.

✗ Mitt absolutte favorittpotetgull er Marud paprika potetgull. Jeg får vann i munn bare av å skrive det! Det er altså så digg. Det og ‘sjokoladefamilien’… DA snakker vi da!

✗ Jeg har aldri brekt noe annet enn nesa! Bank i bordet.

✗ En gang, eller nei, jeg har ved flere anledninger sendt feil melding til en fyr jeg har syntes vært litt ekstra bare for å få kontakt. Haha! Det fungerer nesten alltid, selv om det er skikkelig kleint.

✗ Nå har jeg prøvd å telle, men jeg er ikke sikker på hvor mange ganger det er… Hmm, uansett! Jeg har hvert fall tatt fem graviditetstester i løpet av livet fordi jeg har vært stressa for at jeg har vært gravid. Noe sier meg at jeg ikke er den eneste, haha.

✗ Jeg hører ALLTID på musikk. Jeg kan til og med sette på musikk når jeg går på do, haha.

✗ Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har vært på restauranten Olivia og jeg bestiller det samme hver eneste gang. Faktisk så har jeg aldri bestilt noe annet der!

✗ Jeg har hatt to etternavn, men jeg fjernet det ene da jeg var 16 år gammel.

✗ Når jeg bestiller hamburger bestiller jeg den aller helst som en skikkelig barneburger. Null salat, dressing og annet dilldall her i gården altså, haha! Det er ikke det at jeg ikke liker det, det har bare blitt sånn…🍔

✗ Jeg elsker, elsker, elsker is. Det er jo kanskje ingen hemmelighet, men når jeg bestiller kuleis bestiller jeg alltid bare med karamelis. Jeg går faktisk forbi om de ikke har det, haha.

✗ Jeg har vært med i Top Model og det er det mange som ikke vet, hehe!

✗ Faktisk så fikk jeg en kontrakt da jeg kom hjem fra innspilling, men jeg fant fort ut at det ikke var helt den retningen jeg ville gå. Ja, jeg føler meg heller ikke akkurat som en modell, for å si det sånn.

✗ Jeg har drevet med hest i mange år og jeg savner det ofte! Jeg tilbragte mange somre på rad i stallen, sov der, jobbet der og holdt på. Jeg savner det hver dag, og håper at jeg en dag har både tid og mulighet til å drive litt med det igjen.

✗ Jeg danset freestyle i mange år! Jeg hadde alltid veldig lyst til å bli god, og til tross for at jeg nådde lenger enn jeg trodde at jeg skulle, så ga jeg meg. Og bare for å avkrefte det at jeg er god til det fortsatt: NEI, det er jeg ikke.

✗ Er det noe jeg er elendig i så er det matte. Det surrer seg helt i topplokket og det blir bare verre og verre. Det skal sies at jeg er et råskinn på gangetabellen, men den har jeg lært meg og man kan ikke lære seg utenatt hvordan man regner ut 5f67a – 9898 + x2. Eller noe. Det kan hvert fall ikke jeg. 

Nå skal jeg ut i sola igjen. Jeg skjønte først i går at jeg klarer å holde pusten under vann fra den ene til den andre siden av bassenget, så jeg ligger i hardtrening for å klare frem og tilbake. Du vet, de utfordringene man har på ferie.

VI SNAKKES, gjengen💛

4 kommentarer

4 thoughts on “Noe jeg ikke har fortalt om meg

  1. Hva er det du pleier å bestille på Olivia?😊

    Utrolig gøy å titte innom bloggen din igjen, håper du fortsatt nyyyter ferien☀️☀️

    1. Hei! Hvis jeg skal være helt ærlig så aner jeg ikke hva jeg veier akkurat nå. Nå er jeg på ferie, trener en hel del, spiser hva jeg vil + det som kroppen vil ha og storkoser meg! Jeg går litt opp og ned, som de første andre, men forsøker å fokusere på god følelsen og hvordan jeg har det, fremfor hvor mye jeg veier. Jeg tror ikke at jeg har gått ned noe særlig i vekt, og jeg tror heller ikke at jeg kommer til å sjekke <3 klem fra meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *