Når livet er litt ekstra fint

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Tre uker på Kypros, et av mine favorittsteder, nærmer seg slutten. På en måte føles det ut som at jeg har vært her i all evighet, på en annen måte så har det gått altfor fort.

Vi reiser hjem i morgen kveld og akkurat nå sitter jeg på balkongen, med havet foran meg og skriver. Jeg prøver å minne meg selv på hvilken luksus det er. Legger forresten ved et bilde som jeg kan se på i oktober når jeg lengter etter ferie, sol og varme igjen. Kanskje jeg trenger å se på det før, men jeg håper ikke det.

På disse tre ukene har jeg virkelig fått ladet opp. Jeg kom ned hit grå i fleisen, med et kaputt hode og energien på bunn, og nå er jeg så motivert at det klør innvendig. Jeg vil tørre å påstå at ferien har vært vellykket når jeg reiser hjem med den følelsen.

Jeg gleder meg til alle mine egne prosjekter og jobber fremover, jeg gleder meg til å henge med på eventyret til C, det skjer masse spennende på privaten og jeg gleder meg til å drikke favorittsmoothien min igjen. For ikke å snakke om og spise salaten min igjen, mhmm… DA skjønner du hvor klar jeg er for å ta fatt på hverdagen igjen, haha!

Jeg har aldri hatt det så fint som jeg har det akkurat nå. Livet er liksom litt ekstra fint nå, og for første gang så klarer jeg å bare nyte det. Det blir veldig fint å tenke på når livet krangler litt neste gang. Hvor fint det kan være liksom.

Det har vært nydelig å bare fått være kjæreste, søster og datter litt. Å gå ut døra uten og vite hvor mobilen min er. Å være i timesvis i bassenget med C, og bare prate, surre og være. Åååå! Så fint det har vært. Jeg skal ikke rosemale det helt, for vi hadde en krangel her om dagen, men det er første gang på en stund at jeg har hatt energi til å gidde og krangle – Så det velger jeg og se på som ganske så positivt, haha!

Nå skal jeg nyte den siste kvelden i paradis.

Jeg håper du har det fiiiint og at du skal gjøre noe gøy, utfordrende eller fint i helgen! Vi snakkes💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *