Når kjæresten sitter i fengsel

Categories Podkast 🎧

Marta Alise trodde hun begynte å snakke med en helt vanlig fyr på Facebook. Hun studerte, han studerte og hun hadde sett han rundt omkring. De snakket en del, men plutselig så hørte hun ikke noe fra han. Etter hvert så viste det seg at grunnen var at han satt i fengsel.

Kontakten var sporadisk, og det kunne gå lange perioder der de ikke snakket sammen.

Audun, som i dag er kjæresten til Marta lurte flere ganger med seg en Nokia-mobil inn i fengselet. Han teipet den rundt foten når han på dagtid hadde frigang. Hvorfor? Jo, for å kunne snakke med Marta.

Marta var usikker, kritisk og full av fordommer. Allikevel så bestemte hun seg for å treffe han, mest fordi hun tenkte at Audun kunne være en god kontakt å ha i fremtiden med tanke på hennes egen karriere. Men, så falt hun pladask.

Resten av historien kan Marta få fortelle selv, og jeg lurer på hvordan i alle dager det er å være sammen med en i fengsel. Hvordan er det å vente på en dom og besøke en man elsker i fengsel? Hvorfor i alle dager tar man ikke tingene sine og stikker? Hvordan presenterer man kjæresten sin, som sitter i fengsel for familie og venner?

Spørsmålene er mange, og Marta skal gjøre meg litt klokere og svare på hvordan det er å elske en som sitter i fengsel.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *