Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei fra Skien!

Jeg var på Notodden og spilte en showkamp til inntekt for Step by Step Charity og Right To Play i går, og turet hit etter arrangementet sammen med C og noen kompiser av han.

Det er SÅ stas å få delta på sånne arrangementer og ikke minst å få bidra med noe som faktisk gjør en skikkelig forskjell. Det minner meg alltid på hvor heldig jeg er, og ikke minst hvor privilegert jeg er som har nærmest alle muligheter i verden. Noe å tenke på en søndagsmorgen. 

Men over til noe helt annet! Nemlig ukens spørsmål og svar. Ikke like viktig og givende akkurat, men, vi trenger vel litt av alt!

🌼🌼🌼

Hvordan har du det?

Jeg syntes det er så hyggelig at dette spørsmålet kommer hver uke! Jeg har det veldig fint, og det er skikkelig digg. Jeg tror kanskje aldri jeg har vært så trygg på meg selv som jeg er akkurat nå, og det er en følelse jeg unner alle å kjenne på. Jeg håper at dere også har det fint! Om ikke så håper jeg sola snart treffer deg i fleisen💛

Hvor lenge har du og C vært sammen?

I fire år og litt over to måneder. Vi regner det sånn vi, selvom vi hadde en ‘pause’ eller hva man kaller det, i fjor.

Hvorfor bodde dere i Norrköping?

Fordi C fikk kontrakt med et lag som heter Vita Hästen i 2017. Vi flyttet dit sommeren 2017 og bodde der til februar 2018. Vi bodde der ikke så lenge, men fysøren så fint vi hadde det i byen der og med alle de fine menneskene! Vi var skikkelig heldige å få venner for livet og lære mye, begge to.

Hvor handler du Pepsi Max?

Nydelig med sånne spørsmål. Jeg kjøper det i Sverige!🥂

Hva syntes du er din viktigste jobb som blogger/influenser?

Å ta oppgaven som forbilde på alvor, å vise frem livet sånn som det faktisk er og ta ansvar!

Har du tre ting du ikke kunne klart deg uten?

Av ting så må det helt i farta bli telefonen min, lader og macen. Eller, kanskje jeg kunne bare hatt telefon og lader, og byttet macen med Pepsi Max… Haha!

Hvilken klesbutikk er din favoritt?

Jeg har faktisk ingen spesiell favoritt! Jeg handler litt her og litt der. Jeg digger å kombinere gjenbruk med nytt, dyrt og billig!

Hva inspirerte deg til å skrive bok?

At jeg visste at det kunne gjøre en forskjell for noen. Hver gang jeg hører at den faktisk har gjort det, så blir jeg ordentlig rørt og stolt.

Hvor kan man kjøpe boka di?

Den kan du for eksempel bestilles HER 🙌🏼

Hva bruker du på øyenbryna dine?

Jeg har tatt microblading og jeg farger de selv når det skulle falle meg inn. Jeg fyller de inn med ‘perfect brow pomade’ fra MakeupMekka!

Hva syntes du om Mads Hansen?

At det er irriterende at han er god i omtrent alt han foretar seg.

Har du en jobb uten om sosiale medier?

Jeg føler meg litt som en potet som duger til alt mulig. Bloggen og mine sosiale medier er ‘hovedjobben’ min, men jeg gjør også andre oppdrag og holder foredrag!

Hvilket fotballag spiller du for?

Stabæk!

Stemmer det at du vipset penger til en følger helt ut av det blå?

Ja, det stemmer. Hun skrev en kommentar i kommentarfeltet på bloggen min. Kommentaren var ikke til meg, men hun svarte en annen i kommentarfeltet og skrev blant annet om hvor tøft det var økonomisk på hjemmebane akkurat nå. Hun fortalte at hun og familien hadde under 20,- å leve for de neste to ukene og at hun ikke visste hvordan hun skulle få det til å gå rundt.

Jeg sjekket opp litt, ba hun sende meg nummeret sitt på mail til meg også vipset jeg henne penger, og skrev at de hvert fall nå hadde råd til mat denne måneden. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å si noe, men jeg vet at hun som mottok de takket på sin egen Facebookside. Det betyr ganske mye mer enn en ny genser, en smoothie hver dag eller en kveld på byen.

Har du noen tatoveringer?

Nei, det har jeg ikke!

Jeg håper at dere får en fin søndag! Jeg skal komme meg opp av senga nå og ta fatt på dagen. I kveld er det duket for fotballkamp og i dag gleder jeg meg skikkelig. DIGG.

Vi snakkes💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *