Jeg klarte det!

Categories Blogg

Hei fra et stykk kaputt kvinnemenneske!

Denne dagen har vært lang og det var for så vidt gårsdagen også. Hei hvor det går, sier bare jeg, samtidig som jeg kjemper en heftig kamp mot de svært tunge øyelokkene mine.

I dag ringte alarmen (for tredje dagen på rad) mye tidligere enn det jeg syntes er akseptabelt å stå opp. Jeg brukte kortere tid på å stelle meg enn antatt og det eneste jeg klarte å tenke på da jeg var klar 10 minutter før jeg egentlig skulle dra i dag morges var at jeg hadde rukket å sove 10 minutter til. Ja, jeg er en sånn en.

Jeg sov hjemme hos mamma og pappa i natt ettersom jeg skulle holde et foredrag ikke langt fra de. Og det foredraget, du… Jeg har gruet meg til det i tre måneder, og jeg er egentlig ikke av typen som gruer meg mer enn nødvendig.

Jeg tror følelsen av at jeg måtte spy var en blanding av at det var en god bunt med bedriftsledere som var dobbelt så gamle som meg, som er dobbelt så kloke så meg og som har dobbelt så mye kunnskap som meg som var dagens publikum. Men vet du hva? Jeg hoppet inn i det med begge bena og landet temmelig godt. Det gikk over all forventing og papsen meldte at han var stum av beundring. Om han sa det som pappa eller som manager vet jeg sannelig ikke, men det spiller ingen rolle for jeg klarte det jeg!

Etter endt foredrag heiv jeg meg rundt for å rekke dagens første møte, før jeg duret videre i to til. Ja, og mellom slaga hadde jeg to telefonmøter.

Om jeg har vært litt svett idag? Jada, det kan du tru. Så svett at jeg kom på nå at jeg har lagt lommeboka mi i kjøleskapet. Haha, er det mulig? 

Når jeg ramlet inn døra her hjemme i ettermiddag, vel vitende om at arbeidsdagen enda ikke var helt over skjønte jeg at jeg hadde to valg.

Nr. 1 – Å ta på meg joggeskoa og gå meg en tur for å kvikne litt og for å finne litt energi.

Nr. 2 – Ta meg en powernap og antakeligvis ikke få gjort noe av det jeg burde.

Jeg gikk derfor motvillig for alternativ nummer én, men var strålende fornøyd da jeg satt meg nydusjet ned i sofaen for en stund siden.

Etter enda litt jobb er planen nå å si farvel til macen for i dag, lage tomatsuppe med egg og se på Paradise Hotel. Prima! 

Jeg tenker forresten litt på den isen jeg har i fryseren…

Vi snakkes i morgen🌼

Over og ut.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *