Jeg har vært på date…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Halv fem i ettermiddag ringte mobilen min og på skjermen lyste det Mr.X. Jeg har hatt hjemmekontor i ettermiddag og jeg satt godt plassert på plassen min hjemme i ført joggebuksa og med en dott på hodet samtidig som jeg satt og jobbet da han ringte. Beskjeden i den andre enden var klar: “Bli med å spise burger a”. Og ikke med den tonen at jeg hadde noe valg. 

Jeg prøvde meg på at det både var onsdag og at burgeren kunne vente til helgen, og at jeg ikke akkurat var datingklar, men det viste seg at jeg ikke hadde noe valg.

Jeg fikk nemlig høre en tale om hvor viktig det er å være spontan, at man ikke være så fin på det og hvor viktig det er å gjøre noe annet enn å sitte i sofaen sammen. La oss si det sånn… Vi gjør ganske mye annet enn å sitte i sofaen, men jeg mistenker at den lettere panikken og “NÅ MÅ VI GJØRE NOE”-tanken kommer av at han har en kompis som nettopp har blitt singel og som forklarer at grunnen er at han og dama aldri gjorde noe annet enn å sitte i joggebuksa i sofaen sammen. Noe som for så vidt kan være en medvirkende årsak. 

Jeg nekter å være hun som ikke klarer å gjøre ting spontant og jeg nekter hvert fall å være “fin på det”. Jeg var derfor klar på to minutter da han sto utenfor og plukket meg opp. Han var strålende fornøyd med at han hadde fått dratt meg med og ga meg komplimentet om at jeg var like vakker usminka og sliten i trynet, som når jeg vanligvis drar på date. Jada, jeg hører hva du sier. 

Men, burger på en onsdag slår sjeldent feil, joggebukse eller ei! Nå sitter vi i sofaen (hehe) og skal ENDELIG se Gone Girl. Jeg skrøt på meg at jeg skulle se den i helgen, men det skjedde aldri.

Jeg håper at dere har hatt en bra onsdag?

Klem fra meg<3

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg har vært på date…

  1. Hvorfor ikle bare avsløre at det er C du omtaler som mr x? Tror alle skjønner det så det er slitsomt at du bruker mr x for å få inn flere lesere.

    1. Jeg bruker overhode ikke Mr. X til å får inn flere lesere. Grunnen er at jeg vil ha Mr. X for meg selv en stund til før jeg deler noe som helst, rett og slett for at jeg behøver å vite ting 100 % først <3 Håper du forstår! Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *