Isabelle forteller om det vi ikke vet

Categories Podkast 🎧

Hvordan er det egentlig når alle har en mening om deg? Hvordan er det å skulle komme seg gjennom noe som er ekstremt tøft, samtidig som du har alles øyne på deg? Hvordan håndterer man egentlig alle drittkommentarene, ryktene og usannhetene?

I dagens episode snakker jeg med Isabelle Eriksen. Tema er reality, og jeg får både svar på hvorfor hun valgte å bli med på Paradise Hotel og hvordan det har vært å delta i de andre realityprogrammene hun har vært med på. Hun forteller meg hemmeligheter vi ikke ser på TV, og vi snakker om forholdet til Erik.

Det blir mye latter, venninneprat og gøy, men, vi snakker også om noe som ikke er så veldig kult. Nemlig om hvordan Isabelle har hatt det og hvordan det siste året har vært. Isabelle forteller meg også noe som både gjør meg sint, lei meg og fortvila, og som hun aldri har fortalt før.

For etter å både ha ledd av reality-TV, kjærligheten og diverse, så sier plutselig Isabelle at man aldri vet hvordan en person egentlig har det og at man aldri vet om det er sin drittkommentar som gjør at begeret renner over. Ja, også forteller hun. Sykt ærlig.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

1 kommentar

1 thought on “Isabelle forteller om det vi ikke vet

  1. Det er litt synd at hun ikke vil eie sin egen historie, og fortelle hva det dreier seg om. Da syntes jeg ikke det blir helt riktig å klage på at folk spekulerer heller. Det er synd med falske rykter, og selv om vi ikke vet nøyaktig hva som har skjedd, siden hun ikke vil si det selv, så er det en ting som er sikkert og det er at det norske rettssystemet har gjort en vurdering, og den er ikke feil uansett hvordan man vrir og vender på det:) Alle kan gjøre feil, men noen feil er litt verre enn andre… Det er desverre konsekvenser av handlinger man velger å gjøre. Men så mye hat er det vel ingen som fortjener uansett. Hun er sterk som står i det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *